Leiligheten i et borettslag hadde blitt brukt til katteoppdrett i 25 år, og på det meste har det vært 30 katter der, ifølge dommen. Illustrasjonsfoto. Foto: Terje Pedersen, ANB

Kattetiss ga prisavslag

Et par i Stavanger får prisavslag på 90.000 kroner etter kjøpet av en leilighet der det luktet katteurin.
Publisert 07.03.2013 kl 17:07 Oppdatert 07.03.2013 kl 17:14

Tips en venn på e-post:Selgeren hadde i 25 år drevet med katteoppdrett i boligen.

Selgerens forsikringsselskap, Protector, er i Stavanger tingrett i tillegg dømt til å betale boligkjøpernes sakskostnader på 36.000 kroner, skriver Aftenbladet.

I forliksrådet ble forsikringsselskapet dømt til å betale 107.800 kroner til kjøperne, men aksepterte ikke dette og brakte saken inn for rettssystemet.

Leiligheten i et borettslag hadde blitt brukt til katteoppdrett i 25 år, og på det meste har det vært 30 katter der, ifølge dommen. Det var ingen katter til stede under visningen, og megleren forklarte den stramme lukten med at en katt som var vaksinert dagen før, hadde «skvettet litt rundt». Ifølge dommen skyldtes lukten at kattene over lengre tid hadde urinert på gulvet inne, slik at urinen rant under vegglistene og ned i spongulv og isolasjon.

Forsikringsselskapets advokat, Marianne Kvanvik, opplyser at saken ikke blir anket. (ANB-NTB)

På forsiden nå


"Sinnssykt bra" er den offisielle kommentaren fra russestyret i Frogn

De sopte inn over 100.000 kroner på fire timer

28 prosent av kikhostetilfellene i fylket tilhører Nesodden, og vaksine er et hett tema

Nesodden kommune arrangerer vaksinemøte i Tangenten

Krever 1.5 millioner i erstatning etter brann

Forsvarsbygg krever nesten 1.5 millioner i erstatning fra Hafslund Nett as etter brannen på Oscarsborg 15. februar 2013.