...
Presentasjon unødvendig:?Jan Eggum og Halvdan Sivertsen er to av Norges mest populære låtskrivere og scenekunstnere. Foto: Per Heimly

Klare for Oscarsborg

Halvdan Sivertsen og Jan Eggum spiller sammen på Oscarsborg akustiske festival i juli. Det samme gjør nykommerne Jonas Alaska og Mikhael Paskalev.

Mariann L Dahle
Mariann Leines Dahle Profil E-post
Publisert 27.02.2012 kl 12:40 Oppdatert 27.02.2012 kl 12:40

Tips en venn på e-post:


...
2011 ble Jonas Alaskas gjennombruddsår. Debutplaten ble belønnet med Spellemannpris for «årets nykommer». Foto: Bjarne Bare
...
Mikhael Paskalev er årets Urørt-vinner. Han spiller sammen med Jonas Alaska på Oscarsborg. Foto: Hilde Holta-Lysell

Herrene Sivertsen og Eggum er kjente og kjære navn for de fleste. I disse dager deltar de begge i TV2s storsatsing «Hver gang vi møtes», men 6.-7. juli melder de sin ankomst til årets nysatsing; «Oscarsborg akustiske» som arrangeres av Haaland, Eidsvåg & Strøm AS .

– På Oscarsborg skal Halvdan og Jan servere et forrykende show. Med seg har de også et høykompetent og lekent backingband, røper festivalgeneral Hans Petter Haaland.

Drøbakmannen er svært fornøyd med navnene han så langt har sikret seg på blokka. Der har han også to av landets mest spennende nykommere.

– Jonas Alaska har gjort seg meget bemerket og er allerede i ferd med å nå utover Norges grenser. Jeg er utrolig glad for å ha sikret meg ham, smiler Haaland.

– I år ser det ut til at det er LIPA-kompis Mikhael Paskalev sin tur. Allerede før sitt første albumslipp har han rukket å bli Årets Urørt-vinner, innkassere en enorm radiohit med «I Spy» og skapt en generell bransjebuzz uten sidestykke hva norske artister angår, mener Haaland og legger til at dette er to gode venner med respekt og forståelse for hverandres musikalske uttrykk, samtidig som de har mye på hjertet.

– Dette er mest sannsynlig et av festivalsommerens absolutte høydepunkter, sier Hans Petter Haaland. Det planlegges totalt tolv konserter under «Oscarsborg akustiske». Nå er altså to av konsertene i boks.

På forsiden nå


...

National Geographic har trykket Ås-forskeres bilder og funn

Snøleoparden får ferten av luktåte fra fellen ved stien. Sakte nærmer kattedyret seg kamera, og vips! Så er den foreviget av forskere ved NMBU.

...

Ikke akkurat lystelig

Hva tror du forfatter og nesodding Pål Steigan nå stiller spørsmål ved når du får vite at han tidligere har gitt ut en selvbiografi og kalt den "En folkefiende"?

...

Jaktet på påskeegg

Hvor mange påskeegg hadde påskeharen gjemt i Badeparken?

...

Trollbandt tilhørerne

Langfredagsgudstjenesten i Drøbak kirke gjorde sterkt inntrykk.