Akkurat nå er det litt vel kjølig på Torkildstranda, men våren er i emning og da kommer seilerne. Foto: Terje Lundefaret

Har planer for Torkildstranda

Drøbaksund seilforening (DSSF) ønsker at formannskapet i Frogn utsetter forslaget om fredning av Torkildstranda.
Publisert 06.03.2013 kl 00:00 Oppdatert 06.03.2013 kl 13:48

Tips en venn på e-post:– Spesielt våre brett- og jolleseilere har fått nye og store utfordringer i forbindelse med utvidelsen av bryggeanlegget på Husvik.

– Vi kjenner til at flere prosjekter, som vil legge beslag på enda mer plass, er planlagt, sier DSSF-leder John Øivind Saxebøl.

– Vi er en seilforening med stor rekruttering. Det er viktig for oss å kunne tilby barn og ungdom tilfredsstillende seiltilbud i framtida. Derfor vurderer vi nye ulike lokaliteter som Torkildstranda, sier han.

På forsiden nå


Det store båtløftet

En spektakulær redningsaksjon, ikke for å redde båtvraket men for å sikre Frogn-befolkningens drikkevann som ligger i rør rett utenfor stranda.

Parkerings-Mona lei av feilparkering

Tålmodigheten til parkeringsvakt Mona Johansen i Drøbak begynner å bli tynnslitt når det gjelder en feilparkert bil i Jørnsebakken.

Russen går bak "Fasaden"

- Ting er ikke alltid som vi tror, sier Hedda Eline Rand, sjef for russerevyen "Fasaden" som lørdag har premiere på Nesodden. Et hotell danner rammen for årets revy.

Dette skjer i helgen

Premiere på russerevy, konserter og utstillinger. Les hva som skjer i Frogn og Nesodden denne helgen.