...
Tina Knutsmoen (NIF) Foto: Arkiv

Hevdet seg på Savalen

Under Hovedlandsrennet på Savalen gjorde Tina Knutsmoen det best i 5 km friteknikk der NIF-jenta ble nummer 29 av de 135 som fullførte. Også Eskil Schjølberg hevdet seg godt i rennet.

Publisert 06.03.2013 kl 13:34 Oppdatert 06.03.2013 kl 13:41

Tips en venn på e-post:Nesodden IF stilte med coach og smører for sine to deltakere i Hovedlandsrennet, som regnes som uoffisielt NM for 15,- og 16-åringer.

Lars Hasle fra Nesodden IF forteller om et flott arrangement med tøffe løyper og ikke minst knallhard konkurranse sist helg.

Værgudene var ikke helt på arrangørens side med mye sterk vind og til tider storm i kastene. Dette medførte litt forskjellig forhold for løperne, men det taklet NIF-løperne bra.

- Tina og Eskil gjorde en flott innsats og viste gode resultater i den tøffe konkurransen, sier Hasle.

Tina Knutsmoen gjorde det best i 5 km friteknikk og ble nr. 29 av 135 som fullførte. Eskil Schjølberg hevdet seg best i klassisk sprint hvor han endte på en hederlig 59 plass av 243 startende.

På forsiden nå


...

Tiltalt for å ha befølt fem-åring fra Frogn

– Han var som en bror for meg, forklarte pappaen fra i Follo tingrett om kameraten. Men vennskapet røyk da han oppdaget at kameraten hadde tuklet med den fem år gamle datteren.

en hvite fluestoppen skal du ikke plukke. Tove Bakar, lederen av Follo sopp- og nyttevekstforening, gir gode råd til dem som er nybegynnere på sopptur. ALLE FOTO: CHRISTIAN CLAUSEN

Slik blir du trygg på å plukke sopp

Nå plopper det opp sopp i alle regnbuens farger og fasonger.

...

Tok utfordringen på nytt

Nesodden-syklistene stilte mannsterke i Birkebeinerrittet. De tråkker for en klubb som har hele spekteret av syklister. Tone Muri var en av de som var i aksjon i det flotte været.

...

Hardtslående politiker hylles på nett

Høyres ordførerkandidat hylles på Facebook og har fått tilbud om politisk støtte. Men Arbeiderpartiet og Rita Hirsum Lystad kan ikke si noe om noen, ennå.