...
Tina Knutsmoen (NIF) Foto: Arkiv

Hevdet seg på Savalen

Under Hovedlandsrennet på Savalen gjorde Tina Knutsmoen det best i 5 km friteknikk der NIF-jenta ble nummer 29 av de 135 som fullførte. Også Eskil Schjølberg hevdet seg godt i rennet.

Publisert 06.03.2013 kl 13:34 Oppdatert 06.03.2013 kl 13:41

Tips en venn på e-post:Nesodden IF stilte med coach og smører for sine to deltakere i Hovedlandsrennet, som regnes som uoffisielt NM for 15,- og 16-åringer.

Lars Hasle fra Nesodden IF forteller om et flott arrangement med tøffe løyper og ikke minst knallhard konkurranse sist helg.

Værgudene var ikke helt på arrangørens side med mye sterk vind og til tider storm i kastene. Dette medførte litt forskjellig forhold for løperne, men det taklet NIF-løperne bra.

- Tina og Eskil gjorde en flott innsats og viste gode resultater i den tøffe konkurransen, sier Hasle.

Tina Knutsmoen gjorde det best i 5 km friteknikk og ble nr. 29 av 135 som fullførte. Eskil Schjølberg hevdet seg best i klassisk sprint hvor han endte på en hederlig 59 plass av 243 startende.

På forsiden nå


Lederen for Drøbak og Frogn pensjonistforening Karin Løvaas, hadde nok å holde styr på når 100 pensjonister fra distriktet samlet seg i fraunar for bevertning. Heldigvis så hadde hun et stort antall frivillige og støtte seg på, samt Leif Sandåker som underholdt med trekkspillmusikk.

Trekkspill og kino for feststemte seniorer

De blir stadig flere og i dag feiret de seg selv

...

En katt er ikke bare en katt

Kattemiljøet på Fagerstrand har bestandig vært sterkt, sier Wenche Halvorsen, selv aktiv i Norsk Rasekattklubb gjennom 40 år.

Se og hør hunden Tara!

På tur i marka i Frogn hopper Tara alltid opp i det samme treet.