...
Tina Knutsmoen (NIF) Foto: Arkiv

Hevdet seg på Savalen

Under Hovedlandsrennet på Savalen gjorde Tina Knutsmoen det best i 5 km friteknikk der NIF-jenta ble nummer 29 av de 135 som fullførte. Også Eskil Schjølberg hevdet seg godt i rennet.

Publisert 06.03.2013 kl 13:34 Oppdatert 06.03.2013 kl 13:41

Tips en venn på e-post:Nesodden IF stilte med coach og smører for sine to deltakere i Hovedlandsrennet, som regnes som uoffisielt NM for 15,- og 16-åringer.

Lars Hasle fra Nesodden IF forteller om et flott arrangement med tøffe løyper og ikke minst knallhard konkurranse sist helg.

Værgudene var ikke helt på arrangørens side med mye sterk vind og til tider storm i kastene. Dette medførte litt forskjellig forhold for løperne, men det taklet NIF-løperne bra.

- Tina og Eskil gjorde en flott innsats og viste gode resultater i den tøffe konkurransen, sier Hasle.

Tina Knutsmoen gjorde det best i 5 km friteknikk og ble nr. 29 av 135 som fullførte. Eskil Schjølberg hevdet seg best i klassisk sprint hvor han endte på en hederlig 59 plass av 243 startende.

På forsiden nå


...

– Fjern det innen to uker

Enhetsleder for teknisk drift og forvaltning, Bjørn Edholm er klar i sin tale.

...

Varmer opp for Snoop Dogg – Jeg er supergira!

Dette er veldig kult, gliser Nesoddjenta Elisabeth Larsen alias DJ Liz som med sine DJ-er i OhMama! Crew skal varme opp publikum på Signalen før Snoop Dogg tar over spakene natt til mandag.

...

Perlen pålegges flere tiltak

Forrige helg ble det utført lydmåling nummer to på Perlen i Drøbak. Resultatet er at det må gjøres utbedringer.

...

– What happens at Vidda, stays at Vidda

Torsdag kveld og fredag kveld kommer Statsteatret til Drøbak med sin nyeste forestilling som hadde norgespremiere i Stavanger i april.