...

Barna sponser de voksne

Aldersbestemt fotball i DFI tappet for hundretusener. Først var det lån til de voksne spillerne, og så ble det en gave.

Publisert 07.03.2013 kl 15:04 Oppdatert 07.03.2013 kl 15:08

Tips en venn på e-post:


Barna sponser de voksne

Bør yngres avdeling støtte A-laget økonomisk?

Ja
Nei

Din stemme er registrert

Avsluttet


Under årsmøtet i DFI Fotball kom det for en dag at seniorfotballen gjennom flere år har lånt utrolige 707.000 kroner av junioravdelingen uten at noe har reagert før det sittende fotballstyret gjorde det nå.

Vedtok å gi det som gave

Forslaget fra styret de frammøtte årsmøtedeltakerne skulle stemme over, var om fotball senior skulle ettergis 90 prosent av gamle lån fra fotball junior på til sammen 707.000 – sjuhundreogsjutusen kroner.

Med 11 mot seks stemmer ble forslaget vedtatt. Med et pennestrøk ble junioravdelingens egenkapital redusert med 636.300 kroner.

Fotball senior har også en gjeld til DFI Hovedstyret på 189.000 kroner. Fotballstyret vil be DFI Hovedstyret om å ettergi store deler av den gjelden.

Vanntette skott

Spørsmålet om fotball junior er med på å finansiere fotball senior er blitt reist omtrent ved hvert eneste årsmøte de senere årene.

– Vi har alltid fått høre at det er vanntette skott mellom junior og senior. Nettopp for at dette ikke skulle skje, kommenterte G99-trener Vidar Færgestad.

– Årsaken til at dette har fått utvikle seg er «gammel moro», forklarte styreleder Helge Måseidvåg.

– Fotball senior har ikke fått låne ei krone i hele 2012. Lånene skriver seg fra tidligere år, forklarte han.

På forsiden nå


...

Elever jobber for jenters skolegang

Skolegang er alfa og omega, men ikke en selvfølge i alle land. Spesielt ikke for jenter. Det vet ungdomsskoleelever ved Dyrløkkeåsen skole i Drøbak som snart er klare for Operasjon dagsverk.

...

Sjåførens skyld

I dag begraves Petter Omsland Nikolaisen, den unge syklisten fra Drøbak som ble meid ned av en promillekjører. Les dagens leder i Amta.

...

Visjoner for storby-Nesodden

I Swecos framtidsidé for Oslo i 2070, spiller Nesodden og Bunnefjorden en sentral rolle for «byen i fjorden».

...

Vil «utvide» bandet med nytt ungdomskor

– En ypperlig anledning for unge som er glad i å synge. Det er i kirker mange artister har fått trening i opptre, sier musiker Frank Kvinge.