Slik framstår Ruters nye billett-app på din smarttelefon, et syn Ruter kan notere seg hundre tusen visninger av. Foto: Ruben Skarsvåg

Suksess for Ruters mobil billett-app

Ruter har nådd sin første milepæl med 100.000 nedlastede mobil billett- apper.
Publisert 31.01.2013 kl 00:59 Oppdatert 31.01.2013 kl 00:59

Tips en venn på e-post:- Totalt har vi solgt 124 000 billetter via mobil appen, sier en fornøyd informasjonssjef i Ruter, Gry Isberg.

Hun viser til at dette bare bekrefter det store behovet for et godt utviklet mobil billett tilbud til kollektivkundene.

- Tilbakemeldingene på Ruters mobil-app er gjennomgående veldig positive. Vi ser helt klart at vi har truffet blink hos kundene med det produktet vi her har utviklet, sier hun.

Ruters mobil billett-app ble lansert 17. desember, og ble da omtalt i Amta med et par kritiske spørsmål om folk virkelig ville ta dette i bruk i så stort omfang som Ruter så for seg.

Ruter trodde på konseptet, og nå en drøy måned etter lanseringen foretas over 10 prosent av Ruters enkeltbillettsalg med denne appen.

–Appen er veldig enkel å ta i bruk; last ned RuterBillett-appen, kjøp billett og gå om bord. Enklere kan det ikke bli, sier Isberg.

Hun forteller at videreutviklingen av mobil appen pågår for fullt, og i løpet av våren vil flere nye funksjonaliteter som periodebilletter og selvvalgt aktiveringstidspunkt, være på plass i Ruters billett-app.

Informasjonssjefen har bedt de reisende gi tilbakemeldinger om den nye appen, positive og negative på ruter.no

På forsiden nå


...

– Statistikk jeg tviler litt på, sier brannsjef Johan Stokkeland

Dyster brannstatistikk for boligbranner på Nesodden

Brannsjef Johan Stokkeland ved Søndre Follo brannvesen stiller seg skeptisk til tallene som forteller at brannhyppigheten er større på Nesodden enn i Frogn.

...

Phillip til Hoppuka

Norges Skiforbund sender syv hoppere til den tysk/østerrikske Hoppuka.

...

Magne ville hjelpe til i julen. Ble rørt til tårer

Etter at Amta skrev om mammaen som ikke har råd til å sende barna på juleball, har mange tilbudt seg å hjelpe. Magne Sørberg er en av dem.