Tannlege Fredrik Vatvedt driver klinikken i Storgata 18 sammen med sin sekretær. Han mener at lavest mulig pris ikke er det viktigste for tannlegepasienter flest. Foto: Foto: Ingvill Hafver

Han er den billigste tannlegen

Heller ikke på Nesodden er det noen som slår Drøbak-tannlege Vattvedt på pris, ifølge det nye nettstedet hvakostertannlegen.no.
Publisert 27.02.2013 kl 13:12 Oppdatert 27.02.2013 kl 13:17

Tips en venn på e-post:– Det visste jeg ikke, sier tannlege Vatvedt i Storgata

På nettsiden, som Forbrukerrådet står bak, kan du søke på kommunenavn og få opp en liste over tannleger, med pris på hva det koster for en undersøkelse med to bilder. Undersøkelsen skal, ifølge nettsiden, vise om det foreligger behov for behandling, med behandlingsforslag og kostnadsoverslag. Ved å klikke deg videre inn på den enkelte tannlegen får du informasjon om øvrige priser.

Finner du ikke «din» tannlege i oversikten er det sannsynligvis fordi vedkommende ikke har rapportert inn prisen ennå, ifølge nettsiden.

Fredrik Vatvedt var ikke klar over hvordan han kom ut prismessig, og tror heller ikke det vil ha veldig mye å si for ham framover.

– Jeg tror folk generelt er opptatt av pris, men at det er mer sekundært når det kommer til tannleger. Da er det mye viktigere at arbeidet som blir gjort er bra, og at det blir gjort på en mest mulig smertefri måte, sier han.

Sjekk forbrukerrådets nye nettside her

På forsiden nå


Forsinket skolebuss skaper farlige situasjoner

Legger ansvar for bussvikt på fylkesordføreren

Ungdomspolitiker Johannes Dalen Giske (Ap) fra Nesodden legger ansvaret for dårlig busstilbud til skoleungdom på selve styringen av Ruter, altså den Høyre-styrte fylkeskommunen.

Ås og Ski ønsker felles brannvesen i Follo

Frogn skeptisk til samarbeid

Planene om et felles brannvesen i Follo fra 1. juli kan ha fått en knekk. Formannskapet i Frogn sier nemlig nei.

Første stikk til Nesodden

(Nesodden-DFI 3-0) Nesoddens seniorspillere gjorde det DFIs juniorer ikke greide i treningskampen på kunstgresset i Berger Idrettspark fredag kveld. De skåret mål.