...
Tannlege Fredrik Vatvedt driver klinikken i Storgata 18 sammen med sin sekretær. Han mener at lavest mulig pris ikke er det viktigste for tannlegepasienter flest. Foto: Foto: Ingvill Hafver

Han er den billigste tannlegen

Heller ikke på Nesodden er det noen som slår Drøbak-tannlege Vattvedt på pris, ifølge det nye nettstedet hvakostertannlegen.no.

Publisert 27.02.2013 kl 13:12 Oppdatert 27.02.2013 kl 13:17

Tips en venn på e-post:– Det visste jeg ikke, sier tannlege Vatvedt i Storgata

På nettsiden, som Forbrukerrådet står bak, kan du søke på kommunenavn og få opp en liste over tannleger, med pris på hva det koster for en undersøkelse med to bilder. Undersøkelsen skal, ifølge nettsiden, vise om det foreligger behov for behandling, med behandlingsforslag og kostnadsoverslag. Ved å klikke deg videre inn på den enkelte tannlegen får du informasjon om øvrige priser.

Finner du ikke «din» tannlege i oversikten er det sannsynligvis fordi vedkommende ikke har rapportert inn prisen ennå, ifølge nettsiden.

Fredrik Vatvedt var ikke klar over hvordan han kom ut prismessig, og tror heller ikke det vil ha veldig mye å si for ham framover.

– Jeg tror folk generelt er opptatt av pris, men at det er mer sekundært når det kommer til tannleger. Da er det mye viktigere at arbeidet som blir gjort er bra, og at det blir gjort på en mest mulig smertefri måte, sier han.

Sjekk forbrukerrådets nye nettside her

På forsiden nå


...

Savnede dyr på Nesodden

Follopolitiet har fått inn melding om en savnet hund samt en eierløs pappegøye på Nesodden onsdag.

...

Ahus-ledere grilles i morgen

Ny direktør og ny styreleder ved Ahus møter Follorådet i dag, og ordførerne har mye de lurer på.

...

– Ikke færre med promille bak rattet

Det blir ikke færre promillekjørere i Frogn og Nesodden.

...

Viktor leder golf-OL

Drøbak Golfklubbs meget talentfulle Viktor Hovland storspiller på Zhongshan Golf Club i Kina.