...
Tannlege Fredrik Vatvedt driver klinikken i Storgata 18 sammen med sin sekretær. Han mener at lavest mulig pris ikke er det viktigste for tannlegepasienter flest. Foto: Foto: Ingvill Hafver

Han er den billigste tannlegen

Heller ikke på Nesodden er det noen som slår Drøbak-tannlege Vattvedt på pris, ifølge det nye nettstedet hvakostertannlegen.no.

Publisert 27.02.2013 kl 13:12 Oppdatert 27.02.2013 kl 13:17

Tips en venn på e-post:– Det visste jeg ikke, sier tannlege Vatvedt i Storgata

På nettsiden, som Forbrukerrådet står bak, kan du søke på kommunenavn og få opp en liste over tannleger, med pris på hva det koster for en undersøkelse med to bilder. Undersøkelsen skal, ifølge nettsiden, vise om det foreligger behov for behandling, med behandlingsforslag og kostnadsoverslag. Ved å klikke deg videre inn på den enkelte tannlegen får du informasjon om øvrige priser.

Finner du ikke «din» tannlege i oversikten er det sannsynligvis fordi vedkommende ikke har rapportert inn prisen ennå, ifølge nettsiden.

Fredrik Vatvedt var ikke klar over hvordan han kom ut prismessig, og tror heller ikke det vil ha veldig mye å si for ham framover.

– Jeg tror folk generelt er opptatt av pris, men at det er mer sekundært når det kommer til tannleger. Da er det mye viktigere at arbeidet som blir gjort er bra, og at det blir gjort på en mest mulig smertefri måte, sier han.

Sjekk forbrukerrådets nye nettside her

På forsiden nå


...

Omkamp mot barnehagene

Nesodden kommune anker likevel dommen fra Borgarting, der de tapte saken mot de private barnehagene.

...

Fra Sør-Afrika til Nesodden for å feire karateklubben

Grunnleggeren av Nesodden Karateklubb var nok den som hadde lengst reisevei til jubileumsfeiringen, der hundre nåværende og tidligere medlemmer og foresatte var til stede.

...

Tunge investeringer bekymrer

Frogn-rådmann Harald Hermansen har lagt fram det økonomiske handlingsprogrammet for perioden 2015-2018. Store investeringer bekymrer.