...
Issvullene langs fortauskantene har ingen sjans til å stå imot denne doningen fra Frogn kommune. Foto: Pål Brikt Olsen

Isen måtte gi tapt

En etterlengtet opprensing av fortau og veier i Drøbak sentrum startet onsdag.

Publisert 06.03.2013 kl 13:08 Oppdatert 06.03.2013 kl 13:16

Tips en venn på e-post:Et tykt lag is har byggte seg opp langs fortauskanter i hele Drøbak. Det skjedde etter en en periode med snø, frost, slaps og mer frost.

Snømengdene for en måneds tid siden var ikke så store at kommunen rykket ut med brøytemannskaper, men det var nok til at det i kombinasjon med nattefrost dannet seg skikkelige issvuller langs fortauskantene.

Amta har tidligere skrevet om innbyggere som er misfornøyde med manglende innsats, men nå er innsatsen altså i gang.

Enkelte steder, blant annet i Niels Carlsens gate, var issvullene høyere enn selve fortauet. Dermed var det ikke mulig å fastslå hvor veien sluttet og fortauet begynte.

Men det var før. Nå er forholdene normale igjen. I hvert fal i Niels Carlsens gate. Vi får regne med at resten av byen står for tur.

På forsiden nå


...

Perlen pålegges flere tiltak

Forrige helg ble det utført lydmåling nummer to på Perlen i Drøbak. Resultatet er at det må gjøres utbedringer.

...

– What happens at Vidda, stays at Vidda

Torsdag kveld og fredag kveld kommer Statsteatret til Drøbak med sin nyeste forestilling som hadde norgespremiere i Stavanger i april.

...

Strand og øl kan bli krøll

Tina drikker en øl i på en strand i Drøbak. Hun vet hun bryter loven, men hun føler seg ikke som en kriminell. Bør det være lov å ta seg en kald øl på stranda?

...

Fikk 222 likes - nå gifter de seg

Tone Sæbø og Kjetil Johansen fra Drøbak har vært kjærester i 22 år. På fredag gifter de seg, litt takket være datterens Facebook-innlegg.