...
Visste du at denne store bilforretningen finnes sentralt i Drøbak? Kanskje navnet har lurt deg; Watersupply. De selger hovedsakelig biler, men har også firehjulinger, og hvis du skal ha deg båt så fikser de sikkert det også. Men navnet må endres, og der er sjefen villig til å ta imot råd fra leserne. Fra venstre: Eivind Voldene, Martin Eriksen, Arthur Rzezniczak og Sylvester Terela. Foto: Pål Brikt Olsen

Størst på bil i Drøbak

Eivind Voldene etablerte sitt eget båtselskap akkurat i tide til å treffe finanskrisen. Da satset han stadig mer på bil, og det går så det suser.

Publisert 07.03.2013 kl 08:22 Oppdatert 07.03.2013 kl 08:22

Tips en venn på e-post:Navnet på bedriften er fortsatt Watersupply A/S, og det er misvisende. Sjefen selv innrømmer det.

– Watersupply selger mellom 20 og 30 biler i måneden, og det stemmer dårlig med navnet, sier Voldene, som holder til i anonyme lokaler i enden av den store parkeringsplassen bak Drøbak City.

Skal være billigst på nett
– Vår markedsføring skjer primært på Finn.no, forteller han. Ifølge Voldene er det forklaringen på at bedriften kan omsette biler for om lag 30 millioner kroner i året uten at bedriften er særlig synlig.

– Vi har kunder fra nær sagt alle deler av landet fordi vi har som målsetting å være billigst i sammenligning med tilsvarende biler hos andre forhandlere. Og det klarer vi stort sett hele tiden, sier Voldene.

Lave kostnader og lave priser
Selskapet har fire ansatte. Martin Eriksen er selger. På klargjøring jobber Arthur Rzezniczak og Sylvester Terela.

– Deler, tekniske detaljer og eventuelle mekaniske oppgaver tar Mekonomen seg av, sier Voldene.

– Nærmere 30 biler i måneden, 30 millioner kroner i året og fire ansatte betyr lave kostnader, ifølge Eivind Voldene. Suksesskriteriet er altså at man må være dyktig nok til å drive under slike vilkår.

Mer om Watersuply og flere trafikksaker i dagens papirutgave

På forsiden nå


...

Nye takter Hos Hannah

Nå er det endelig bestemt hva som skal inn i de ledige lokalene i Torget 3 i Drøbak

...

Elever jobber for jenters skolegang

Skolegang er alfa og omega, men ikke en selvfølge i alle land. Spesielt ikke for jenter. Det vet ungdomsskoleelever ved Dyrløkkeåsen skole i Drøbak som snart er klare for Operasjon dagsverk.

...

Sjåførens skyld

I dag begraves Petter Omsland Nikolaisen, den unge syklisten fra Drøbak som ble meid ned av en promillekjører. Les dagens leder i Amta.

...

Visjoner for storby-Nesodden

Se video! I Swecos framtidsidé for Oslo i 2070, spiller Nesodden og Bunnefjorden en sentral rolle for «byen i fjorden».