Flørteapp fra Nesodden

I leiligheten på Hellvik fikk Ole Martin Skaug (24) ideen om å lage en mobilapplikasjon. Den fikk navnet «Blunk Message». Appen fungerer som et øyeblikk, der mottakeren kun kan se meldingen èn gang før den forsvinner for alltid. Her forklarer Ole Martin selv hvordan appen, som nå er tilgjengelig i appstore, fungerer.

Oslo 2070

Denne ideen om hvordan Oslo kan se ut i 2070, omfatter nye øyer i Bunnefjorden og Nesodden som en del av Oslo. Og, på Hellvik vil t-banen kunne stoppe.


La brygga leve i "hundrede år"

...

Regnet høljet ned, men hør så ivrige bryggevennene likevel er når de passerer Drøbak torg med en protestsang basert på svensk bursdagsfeiring.

Foto: Pål Brikt Olsen

Se hva de fant på Håøya

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide besøker Håøya.

Super lekeplass

Mira viser oss hvordan man bruker den høyst spesielle sklia på lekeplassen til Åsgård borettslag. Prislappen på plassen ble 400.000 kroner, men borettslaget har planer om å gjøre mer.

Se vannmassene ved Bakker bru

De store nedbørsmengdene som det siste døgnet har kommet i distriktet skaper enkelte steder problemer for trafikantene. Se videoen fra veien mellom Bakker Bru og Fjøser.

Se og hør hunden Tara!

På tur i marka i Frogn hopper Tara alltid opp i det samme treet.


Sjekk den frekke lastebilsjåføren

Den lange køen mot Måna i Frogn var ikke noe problem for denne sjåføren. Men en motorsyklist lå bak og filmet.


Se forbikjøringen i Frogn som sjokkerer

Denne forbikjøringen har sjokkert mange. Videoen har startet debatt i sosiale medier, og fått over 100 kommentarer. Strekningen er Osloveien retning Horgen, etter avkjøring til Klommesteinveien.

Fant opp automatisk pipefeiemaskin

Fant opp automatisk pipefeiemaskin

Klipp fra kritikerrost forestilling

Her kan du se et klipp den kritikerroste forestillingen Still In Silence, som er en del av Kulturisten 2014. Lørdag kveld er det jazzkonsert inne på Tangenten, og senere på kvelden blir det dans utenfor med dansekompaniet Navak Contemporary Dance Company som viser forestillingen «Dancing with waves». Men her er et filmklipp fra tidligere denne uken.

Foto: Steinar Knudsen

Nesoddens Hungry Hearts på Oslos kulturnatt

Performancegruppen The Hungry Hearts fra Nesodden med Tonje Gjevjon og Edith Roth Gjevjon i spissen under Kulturnatten i Oslo fredag kveld på Kulturhistorisk Museum i Oslo.

Bakteppet er en gjennomgang av homohistorien som museumet tar tak i i eget utstillingsrom.

Løftesystem for skip, TTS

Løftesystem for skip, TTS

Liker du folkemusikk?

Liker du folkemusikk?