Schwarzenegger og Stallone som forbilder

For David Ewald(29) er kroppen både en jobb og et kunstverk. Video: Hans Haugstad


Skolepatrulje

En skolepatrulje skal aldri vinke trafikken forbi. Man skal bruke arbeidsstillingene hvilestilling, sperrestilling og klarstilling med flagg i skulderhøyde. Foto: Pål Brikt Olsen

Denne videoen er til Olav Thon

Gruppa "La brygga leve" har laget ferdig sin bønn til Thon.

Se verdensrekord-forsøket

Tror du Shell/7-Eleven i Drøbak klarer målet sitt?

Se de søte barna i klasserommet

Barna ved Fjellstrand skole har en spesiell undervisningstime. Se video.

- Hester er ikke velkomne i Nesodden-marka

Se videoen laget av elever ved Nesodden vgs.

- Motiverende å motta prisen

Hagespesialisten mottok næringslivsprisen på Nesodden. Se video!

Ingen brygge neste år heller

Forbedring og reparasjon av brygga på Sjøtorget i Drøbak blir ikke ferdig til sommeren 2015. Politikerne i Fremskrittspartiet er svært skuffet over dette, og en av dem heter Lasse Botten. Hør hva han har å si.

Ungdom jobbet på OD-dagen

Håkon Aadu Pilvik jobbet som videofotograf i på OD-dagen i forrige uke, og laget denne filmen om andre Frogn-ungdommers synspunkter og innsats.

Jakten på det perfekte flaskeøl

Se gutta fra Frogn som har startet mikrobryggeri.

Se verdens minste postbil i Drøbak

Avdelingsleder Runar Vangen i Posten viser oss den nye elektriske postbilen som du kun trenger mopedsertifikat for å kjøre, altså 16-års grense.

Vil ha bedre busstilbud

To elever ved Nesodden videregående startet Facebook-gruppe for å få flere avganger mellom Frogn og Nesodden.

Nesodden 2 utligner

Det ble en jevn kamp mellom Nesodden 2 og Nordstrand i helga. Etter en jevn kamp, så stakk til slutt Nordstrand av med seieren. Men, Nesodden viste fine takter, som her når Bogerud utligner til 20-20.

Drama i Drøbaksundet

Hummerhuset utenfor Drøbak blir fortsatt filmet live, men forrige uke ble hummeren borte. Den dukket opp igjen før helgen med strikker på klørne. Se videoen av dykkerne som befrir hummeren.

Mirakelguttens sterke skihistorie ble dokumentarfilm

Overlegen på Sunnaas sykehus omtaler Pål Magnus Tømmervold som et mirakel. Se hans sterke historie om veien tilbake til livet.

Flørteapp fra Nesodden

I leiligheten på Hellvik fikk Ole Martin Skaug (24) ideen om å lage en mobilapplikasjon. Den fikk navnet «Blunk Message». Appen fungerer som et øyeblikk, der mottakeren kun kan se meldingen èn gang før den forsvinner for alltid. Her forklarer Ole Martin selv hvordan appen, som nå er tilgjengelig i appstore, fungerer.

Oslo 2070

Denne ideen om hvordan Oslo kan se ut i 2070, omfatter nye øyer i Bunnefjorden og Nesodden som en del av Oslo. Og, på Hellvik vil t-banen kunne stoppe.