Se verdens minste postbil i Drøbak

Avdelingsleder Runar Vangen i Posten viser oss den nye elektriske postbilen som du kun trenger mopedsertifikat for å kjøre, altså 16-års grense.


Jakten på det perfekte flaskeøl

Se gutta fra Frogn som har startet mikrobryggeri.

Vil ha bedre busstilbud

To elever ved Nesodden videregående startet Facebook-gruppe for å få flere avganger mellom Frogn og Nesodden.

Nesodden 2 utligner

Det ble en jevn kamp mellom Nesodden 2 og Nordstrand i helga. Etter en jevn kamp, så stakk til slutt Nordstrand av med seieren. Men, Nesodden viste fine takter, som her når Bogerud utligner til 20-20.

Drama i Drøbaksundet

Hummerhuset utenfor Drøbak blir fortsatt filmet live, men forrige uke ble hummeren borte. Den dukket opp igjen før helgen med strikker på klørne. Se videoen av dykkerne som befrir hummeren.

Mirakelguttens sterke skihistorie ble dokumentarfilm

Overlegen på Sunnaas sykehus omtaler Pål Magnus Tømmervold som et mirakel. Se hans sterke historie om veien tilbake til livet.

Flørteapp fra Nesodden

I leiligheten på Hellvik fikk Ole Martin Skaug (24) ideen om å lage en mobilapplikasjon. Den fikk navnet «Blunk Message». Appen fungerer som et øyeblikk, der mottakeren kun kan se meldingen èn gang før den forsvinner for alltid. Her forklarer Ole Martin selv hvordan appen, som nå er tilgjengelig i appstore, fungerer.

Oslo 2070

Denne ideen om hvordan Oslo kan se ut i 2070, omfatter nye øyer i Bunnefjorden og Nesodden som en del av Oslo. Og, på Hellvik vil t-banen kunne stoppe.


La brygga leve i "hundrede år"

...

Regnet høljet ned, men hør så ivrige bryggevennene likevel er når de passerer Drøbak torg med en protestsang basert på svensk bursdagsfeiring.

Foto: Pål Brikt Olsen

Se hva de fant på Håøya

Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide besøker Håøya.

Super lekeplass

Mira viser oss hvordan man bruker den høyst spesielle sklia på lekeplassen til Åsgård borettslag. Prislappen på plassen ble 400.000 kroner, men borettslaget har planer om å gjøre mer.

Se vannmassene ved Bakker bru

De store nedbørsmengdene som det siste døgnet har kommet i distriktet skaper enkelte steder problemer for trafikantene. Se videoen fra veien mellom Bakker Bru og Fjøser.


Se og hør hunden Tara!

På tur i marka i Frogn hopper Tara alltid opp i det samme treet.

Sjekk den frekke lastebilsjåføren

Den lange køen mot Måna i Frogn var ikke noe problem for denne sjåføren. Men en motorsyklist lå bak og filmet.


Se forbikjøringen i Frogn som sjokkerer

Denne forbikjøringen har sjokkert mange. Videoen har startet debatt i sosiale medier, og fått over 100 kommentarer. Strekningen er Osloveien retning Horgen, etter avkjøring til Klommesteinveien.