AKERSHUS: En mann fra Akershus vant over 15 millioner kroner fredag. Mannen delte 2. premie i Eurojackpot med tre andre vinnere.

- Vunnet 15 millioner? Har jeg det? Å herregud! Jeg har lagret nummeret deres, så jeg så at det stod Norsk Tipping på telefonen min, sa mannen i førtiårene da han fikk beskjed om at han hadde vunnet 15 176 280 kroner.

- Jeg blir helt skjelven, jeg. Helledussen, det var... Nå må jeg gå meg en tur i huset her, oioioi. Næmmen dæven dutle! Oioioi, så fint, sa den sjokkerte mannen til Norsk Tipping.

Han kjøpte spillet på mobil fredag ettermiddag.

- Det er første gangen jeg har vunnet så mye penger. Tippelaget vårt har vunnet 30 000 kroner engang, og jeg hadde 6 rette i Lotto en gang og manglet bare ett tall på full pott.. Det ble en premie det også, men ikke på langt nær så mye som dette, sier mannen som ønsker å være anonym, og vurderte å feire seieren med å åpne en øl og nyte øyeblikket - etter å ha fortalt nyheten til kona.

Mannen er Liverpool-fan.

- Kanskje en bortekamp mot Bayern München ville smake? Det blir sikkert en ekstratur til Liverpool med kompiser også, sier han.

En mann fra Bergen vant den nasjonale premien på en million.