Amta-abonnent? Nå får du tilgang til over 70 andre aviser

Amtas abonnenter får nå tilgang til alt stoff fra en rekke av Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Amtas abonnenter får nå tilgang til alt stoff fra en rekke av Amedias aviser. Det blir ikke noe tillegg i abonnementsprisen.

Abonnerer du på Amta? Da får du også full tilgang til andre Amedia-aviser nå. Amedia-sjefene forteller hvorfor.

DEL

TRYKK HER OG KOM I GANG! HER KAN DU LESE OVER 70 ANDRE AVISER!

Konserndirektør Anders Opsahl forteller at Amedia nå gir sine abonnenter muligheten til å lese alle store og mellomstore aviser i konsernet. Det betyr at Amtas abonnenter kan lese alle saker avisene Nordlys, Romerikes Blad, Fredriksstad Blad, Oppland Arbeiderblad og Drammens Tidende pluss en rekke andre aviser i landet lager (hele listen ser du nederst).

– Årsaken er det massive informasjonsbehovet som en følge av koronaviruset, forteller konserndirektør Anders Opdahl i Amedia.

– Det ene er hva som skjer lokalt der man bor. Men faktum er at begrepet «lokal» i dagens situasjon får en litt annen betydning. Norge knyttes tettere sammen i en slik krisesituasjon, og nyheter om viruset, og konsekvensene av dette, har en universell relevans. Det ønsker vi å komme i møte, forteller han til Medier24.

Ordningen gjelder i første omgang ut april, koster ikke abonnentene noe ekstra og innføres over helgen.

– Gratistilgangen på tvers eksisterer i første omgang ut april måned. Så vil vi gjøre en løpende vurdering ut fra hvordan situasjonen utvikler seg i samfunnet, og hvorhen vi står i kriseforløpet, sier Opdahl.

HER SER DU ALLE AVISER DU FÅR TILGANG TIL HOS AMEDIA + NETTAVISEN!

Umettelig nyhetsbehov

Konsernsjef i Amedia, Are Stokstad, forteller mer dagens situasjon fora Amedia og prøveprosjektet som innføres nå. Det gjør han i et leserbrev i medier24.no og som er publisert internt i Amedia. Her er et utdrag av leserbrevet.

– Vår felles hovedoppgave er å ivareta samfunnsoppdraget på best mulig måte. Det innebærer at vi må sørge for at vår redaksjonelle kraft bevares på best mulig måte, også dersom krisesituasjonen skulle bli langvarig. Utøvelse av vårt samfunnsansvar innebærer også at Amedia som selskap, og hver og en av oss, følger myndighetenes råd og pålegg knyttet til smittevern og andre forordninger.

– Både landet og Amedia skal komme gjennom denne vanskelige perioden. Når Norge stopper oss, så rammer det selvsagt våre virksomheter i vesentlig grad. Derfor blir også vi tvunget til å gjøre nødvendige tiltak for å sikre at Amedia fortsatt har livskraftige bedrifter med solid handlekraft, den dagen samfunnet igjen fungerer som normalt.

– Til tross for alle utfordringene skal vi hver dag fortsette å gi et godt redaksjonelt innhold. Nyhetsbehovet i samfunnet synes umettelig. Derfor har vi besluttet en prøveordning ut april hvor alle abonnenter, unntatt i de minste avisene, får tilgang til alt redaksjonelt innhold fra alle Amedias aviser. Tilbudet vil bli lansert over helgen under navnet +alt, og koster i denne perioden ikke noe ekstra for våre betalende abonnenter. Vi skal senere se på mulighetene for å innlemme også abonnentene av de minste avisene i ordningen.

Hele leserbrevet finner du her!

En del av lokalavisene som er med i samarbeidet

AvisNettside
Akershus Amtstidendeamta.no
Avisa Nordlandan.no
Avisen Agderavisenagder.no
Bergensavisenba.no
Dalane Tidendedalane-tidende.no
Drammens Tidendedt.no
Finnmark Dagbladifinnmark.no
Finnmarkenifinnmark.no
Firdafirda.no
Fredriksstad Bladf-b.no
Fremoverfremover.no
Gjengangerengjengangeren.no
Glåmdalenglomdalen.no
Hadelandhadeland.no
Halden Arbeiderbladha-halden.no
Haugesunds Avish-avis.no
Helgelendingenhelg.no
iFinnmarkifinnmark.no
Jærbladetjbl.no
Lofotpostenlofotposten.no
Laagendalspostenlaagendalsposten.no
Moss Avismoss-avis.no
Nettavisennettavisen.no
Nidarosnidaros.no
Nordlysnordlys.no
Oppland Arbeiderbladoa.no
Rana Bladranablad.no
Ringerikes Bladringblad.no
Romerikes Bladrb.no
Sandefjords Bladsb.no
Sandnespostensandnesposten.no
Sarpsborg Arbeiderbladsa.no
Smaalenenes Avissmaalenene.no
Sogn Avissvelviksposten.no
Telemarksavisata.no
Tidens Kravtk.no
Tønsbergs Bladtb.no
Østlandets Bladoblad.no
Østlands-Postenop.no
Østlendingenostlendingen.no
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.