Amta deler ut kaker – på jakt etter hverdagshelter

TIPS OSS: - Det er mange hverdagshelter i Frogn og på Nesodden. Nå fortjener disse litt mer enn en klapp på skuldra. Det vil vi gjøre noe med, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Mattias Mellquist.

TIPS OSS: - Det er mange hverdagshelter i Frogn og på Nesodden. Nå fortjener disse litt mer enn en klapp på skuldra. Det vil vi gjøre noe med, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Mattias Mellquist.

Kjenner du noen som har stått på litt ekstra i disse koronatider? Vet du om noen som fortjener et klapp på skuldra for innsatsen vedkommende gjør for andre? Det gjør du sikkert.

DEL

Nå vil vi i Amta gi disse personene en ekstra anerkjennelse for at de gjør Frogn og Nesodden til et bedre sted å bo. Vi håper at du blir med på laget vårt og kommer med mange gode tips.

– Vi vet at ildsjeler og hverdagshelter finnes i Amtaland. Det er mange som står på og gjør hverdagen bedre for en god del. Det er disse personene vi ønsker å få tak i. Personene som ikke skriker høyest, men som er der og sørger for at hjulene holdes i gang, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Mattias Mellquist og får støtte av salgskonsulent René Hansen:

Gode historier

– Det kan være sykepleieren som alltid er på jobb med et ekstra smil på lur. Hun eller han som får deg i bedre humør. Det kan være butikkmedarbeideren som løper opp og ned i lokalet for å finne varene du ikke fant og det kan også være taxisjåføren som bærer inn matvarene dine. Eller kanskje bussjåføren som står og venter og sjekker at du kommer trygt hjem. Det trenger ikke være mer enn de små tingene som gir deg en følelse av å bety noe. Det er personene som sørger for at andre får en opptur vi vil hedre litt ekstra, sier Hansen, som også legger til:

– Samtidig får vi i Amta gitt et lite bidrag til det lokale næringslivet ved å gi bort gavekort på lokale restauranter.

Siden midten av mars har Norge, Frogn og Nesodden vært preget av koronaviruset covid-19. Det nærmer seg to måneder siden hverdagen ble snudd opp ned for flere. Det betyr at det bør være mange gode historier å fortelle fra lokalmiljøet.

Kake og gavekort

– Vi vet at våre lesere også setter pris på å få en del gladsaker i Amta i disse dager. Og vi vet at folk setter pris på at ildsjeler og hverdagshelter får en fortjent anerkjennelse for alt de gjør. Det vil vi være med på å bidra til. Derfor har vi lyst til å dele ut en hverdagsheltkake og et gavekort til en valgfri restaurant på Nesodden eller i Frogn. Da kan hverdagshelten ta med seg en eller flere personer til et bedre måltid. Men for at vi skal få til dette, så må vi få inn en del gode kandidater, sier Mellquist.

Amta håper nå at folk sender inn flere tips på hverdagsheltkandidater.

Tips kan sendes til redaksjonen@amta.no, mattias@amta.no eller på sms til 97 46 39 89.

Så hva venter du på? Kjenner du en hverdagshelt? Tips oss.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags