TRYKK HER FOR Å PRØVE AMTA GRATIS UT MÅNEDEN!

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Amta så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Amta, Mattias Mellquist.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

TRYKK HER FOR Å PRØVE AMTA GRATIS UT MÅNEDEN!

Slik gjør du det:

  • Trykk på hvilken som helst pluss-sak på amta.no:
  • Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes. Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på amta.no i januar måned.
  • Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.
  • Tilbudet gjøres i forbindelse med at Amta gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.
  • Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Amta gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar var alle plussartikler i Amta tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Amtas tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Mattias Mellquist.

Her er noen av de viktigste sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Les også

Christina (34) trodde hun var alvorlig syk - viste seg å være noe helt annet: – Legene var like sjokkerte som meg

Les også

Full stopp for Yvonne (43): – Sykdommen påvirket alt. Jeg lå i senga og klarte ikke røre meg