Amta har lansert ny nyhetsapp - følg nyhetene DU er interessert i

Ny app: Med Amtas nye app blir din nyhetsdag enklere. Foto: Tor-Arne Dunderholen

Ny app: Med Amtas nye app blir din nyhetsdag enklere. Foto: Tor-Arne Dunderholen

Nå kan du selv dirigere nyhetshverdagen din med en ny funksjon i Amtas app. Nå kan du nemlig få varsel når Amta skriver om akkurat det du er interessert i. Varslet kommer i samme øyeblikk som saken blir publisert.

DEL

Nesodden/Frogn: Amta og Amedia har videreutviklet nyhetsappen, og det skal gjøre hverdagen din enklere. Du kan i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

- I fanen «For deg» inne i Amta-appen kan du lage din helt egen forside, basert på nyhetskilder. Du velger selv hvilke av de 20 tilgjengelige kategoriene du ønsker å få inn i nyhetsstrømmen din. Du kan også velge her hvilke kategorier du vil få nyhetsvarsel på. Da kommer det opp en varsling på din mobil hver gang Amta publiserer en sak med den kategorien du har valgt, forteller ansvarlig redaktør Mattias Mellquist.

Du kan velge alle, eller bare noen. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du få en helt enkelt velge disse bort i din egne, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen. Og vil du varsles om kun én spesifikk ting, så kan du gjøre dette også.

Dette er varslene du kan velge mellom: Frogn, Nesodden, Drøbak, Tangen, Follo, Oslofjordtunnelen, trafikk, nødetatene, næringsliv, jobb, bolig, krim, politikk, skole og barnehage, sport, kultur, debatt, vær.

- Vi er fullt klar over at leserne ytterst på Nesoddtangen ikke alltid er like interessert i det ultralokale stoffet fra Drøbaks gater, og omvendt. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle oss. Det er vi helt nødt til i den digitale hverdagen. Vi håper våre lesere setter pris på at det nå blir enklere å styre hvilke reportasjer, artikler og bildeserier man faktisk ønsker å se, sier nyhetsredaktør Henriette Slaatsveen.

NB! Har du Amta-app fra før? Husk å oppdatere den. Har du ikke Amta-app kan den lastes ned for iOS fra App store og for Android-telefoner fra Google Play.

Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den nye Amta-appen:

  1. Velg «For deg» ved siden av «Forside» og «Sport» i menyen i bunnen
  2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre (under knappen for «Min profil») eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.
  3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.
  4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

I appen finner du også en knapp som leder deg til vårt TV-univers Direktesport. Der sendes det et stort antall kamper fra mange idretter og flere store stevner i løpet av året. Dette er inkludert i ditt Amta-abonnement.

Du finner også en knapp i menyen nederst til Evisen, som du også fant i den gamle appen.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags