Pål Sand, storbranner og seriesvindler på Nesodden Dette er de mest leste sakene på Amta i 2017

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

2017 går mot en ende og vi unner oss et lite tilbakeblikk på sakene som ble mest lest det siste året. Alt fra båtbrannen i Vindfangerbukta i Drøbak i mars til brannen i bilforretningen Voldene Bil samme måned. 

Heldigvis troner også noen gladsaker på topp ti- listen. Slik som saken om dansegruppen Mdonnaz deltagelse i  Norske Talenter.

Under ser du en oversikt over de ti mest lest åpne sakene på amta.no i 2017. Topp ti- listen over sakene som er forbeholdt våre abonnenter finner du lenger ned på siden.

1. På topp finner vi noe overraskende saken om at nye førerkortforskrifter gjør at man bør ta en ekstra titt på førerkortet sitt.

2. Deretter følger en noe mer dramatisk sak fra august. Alle nødetater rykket ut til Vindfangerbukta i Drøbak etter melding om at flere båter sto i brann.

3. Toppsak nummer tre omhandler en millionbil som kræsjet i Follotunnelen i juni. Sjåføren kom uskadd fra hendelsen. Men bilen og tunnelveggen fikk skrapeskader etter det ublide møte.

4. Husker du saken om Stian Dahl fra Drøbak som holdt en hardt skadet mann i live mens man ventet på nødetatene etter en trafikkulykke i USA?

5. Mange reagerte kraftig over Rema 1000-konsernets avgjørelse om ikke å fornye franchisekontrakten med den lokale kjøpmannen i Drøbak Pål Sand.

6. Deretter venter en nesoddsak som mange leste i året som gikk. Den handler om en kjent seriesvindler som dukket opp på halvøya. Amta var i kontakt med en nesoddame som fikk svindleren på nært hold.

7. Deretter venter en skikkelig gladsak. I våres deltok de spreke damene i dansegruppen Mdonnaz i Norske Talenter. Da Mia Gundersen sørget for gulldryss over Mdonnaz var det mange som svingte innom amta.no for å lese om de flinke damene.

8. Tilbake til brann og drama. I mars startet det å brenne i bilforretningen Voldene Bil i Drøbak. Det ble ikke meldt om personskader etter brannen, men en rekke biler gikk tapt i storbrannen.

9. I august 2015 startet Drøbak-jenta Katinka Nordahl Facebook-gruppen Hønehjørnet. I september fikk den populære gruppa et helt spesielt besøk.

10. På forsommeren skjedde det igjen. Det begynte å brenne i Oslofjordtunnelen.

Topp ti saker for våre abonnenter.

1. I våres skrev Amta også flere artikler om Rema 1000-kjøpmann Pål Sand. Mange reagerte kraftig over Rema 1000-konsernets avgjørelse om ikke å fornye franchisekontrakten med den lokale kjøpmannen i Drøbak.

2.

3. Tidenes dyreste enebolig solgt i vårt distrikt ble solgt i 2017

4. At saken om Pål Sand engasjere Amtas lesere i 2017 er det liten tvil om.

5. Frogn-lege i hardt vær.

6. 12. oktober kunne Amta melde av Vinmonopolet er på flyttefot. Ikke overraskende tiltrakk denne saken seg mange lesere.

7. Skatten for 2016 var klar i oktober.

8. Etter kort tid måtte Lillian Tjølsen stenge dørene på sin lille kafé på Fagerstrand.

9. Bare Mas-gutta ligger ikke på latsiden. I 2017 kjøpte de like godt Fiskerøkeriet midt i Drøbak sentrum.

10. Får Biltema bli på Måna, eller må de bort. Det var et av usikkerhetene i Amtaland i 2017.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags