Nå utvides Amedias premiumabonnement +Alt med en ny tjeneste for nyheter. I ALT får abonnentene en personalisert nyhetsstrøm med journalistikk fra avisene som de er mest interesserte i.

– I ALT kan våre +Alt-abonnenter få en personlig forside med nyheter fra avisene de er interesserte i. I tillegg til nyheter fra Frogn og Nesodden, kan du for eksempel følge Nettavisen, Avisa Oslo, eller Romerikes Blad, sier nyhetsredaktør i Amta, Rikke Jeppsson.

Tjenesten har også en «oppdag»-funksjon der brukerne finner saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– Mange har drømt om et sted der de kan finne nyhetene som er viktigst og mest relevante for dem selv, og det behovet har vi forsøkt å løse med ALT, forklarer Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten.

– Brukerne velger selv hvilke aviser de ønsker å følge, og da samles sakene enkelt i én nyhetsstrøm. Du får altså en personlig forside tilpasset dine interesser, tilføyer han.

Tilgang til Norges største redaksjonelle nettverk

Amedia representerer Norges største redaksjonelle nettverk, og i ALT får +Alt-abonnenter tilgang til journalistikk fra over 100 aviser og nettsteder.

Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern.

– Vi i Amedia er stolte av å være tettest på lokalsamfunn over hele landet. Vi vet at verdens viktigste nyheter skjer der folk bor, men vi vet også at mange har røtter i flere lokalsamfunn, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia og fortsetter;

– Folk ønsker nyheter fra bygda de vokste opp i, byen der ungene studerer, eller fra dalen der de har hytte, og det finner de i ALT.

+Alt-abonnenter får nå tilgang til et stort utvalg nettaviser på alt.no, etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play. Fra før har abonnentene også tilgang til eAviser, direktesendt sport og podkast-appen Untold.

– ALT er en tjeneste som gjør vårt innholdsunivers mer tilgjengelig. Som bruker får du tilgang til et stort mangfold av mediehus, og til viktig journalistikk som gir økt forståelse av hele Norge, sier Larsen Østring.

TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OM ALT-ABONNEMENTET.

Skal utvikles videre

Helt siden +Alt ble lansert i 2020 og ga brukerne tilgang til et stort antall aviser fra hele Norge, har Amedia jobbet med å utvikle en tjeneste der brukeren lettere får tilgang til relevant stoff fra avisene de er interessert i.

Per 16. april hadde +Alt over 360.000 abonnenter, dette inkluderer 200.000 som har tegnet abonnement selv, og 160.000 som nylig har fått tilgang gjennom sitt abonnement på papiravisen.

Totalt har over 520.000 personer tilgang til +Alt, enten gjennom sitt eget abonnement eller gjennom familiedeling.

– ALT viser virkelig hvor langt vi har kommet i vår digitale reise. Det er en tjeneste vi kommer til å fortsette å utvikle for å imøtekomme brukernes behov og ønsker. Jeg har stor tro på at tjenesten kommer til å ta en unik posisjon i det norske medielandskapet, sier Werring og legger til:

– Vi ser at abonnentene våre får stor nytte av sitt +Alt-abonnement, og finner journalistikk som er relevant for dem fra flere aviser. Mange opplever altså tilgangen til vårt innholdsunivers som verdifullt, og med ALT er jeg sikker på at enda flere vil få stor glede av dette.

Mer informasjon om abonnement og priser finner du her.