Frogn: Daglig leder hos Narvesen på Drøbak City gir seg etter tolv år hos Narvesen.

– Jeg har ikke helt oversikt over endelig dato, men jeg antar at ny kjøpmann vil være på plass i månedsskifte februar/mars. Jeg har noen måneders oppsigelsestid, opplyser Asgeir Viken Holsen.

– Hvilke planer har du siden du nå forlater Narvesen?

– Det er en klisje, men jeg har fått en så spennende mulighet som jeg ikke klarte å si nei til, forteller Holsen.

Fra softis til øl

Han har pendlet mellom hjemmet på Fagerstrand til jobben i Drøbak. Det kommer han til å fortsette med i ny jobb også.

For meg er dette det mest spennende firmaet jeg kunne begynt i

Asgeir Viken Holsen

– Jeg begynner som salgsansvarlig i Lokalbrygg, som også er lokalt firma. Nå har jeg vært i Narvesen i tolv år og hos Narvesen på Drøbak City siden 2016, og jeg har hatt det helt supert. Det har vært mye moro, og med gode resultater hele veien.

– Men det å få lov til å være med å forme et firma fra oppstart, og å være viktig for hvordan et firma utvikler seg, synes jeg er veldig spennende. Lokalbrygg selger ekte håndverksøl, og det å få ut produktene til landets beste håndverksbryggerier er kjempegøy.

Når det gjelder pendlingen mellom Nesodden og Frogn, vil det ikke bli like mye som tidligere. Holsen forteller at han nok må regne med mer reisevirksomhet utover kommunegrensene fremover.

– For meg er dette det mest spennende firmaet jeg kunne begynt i. Jeg synes hele ideen bak Lokalbrygg er helt fantastisk. Jeg mener det er viktig med firmaer som Lokalbrygg for å kunne ha et godt utvalg av godt norskbrygget håndverksøl.

Lokalbrygg

Lokalbrygg er Norges første nettbutikk for håndverksøl med nasjonal levering.

På deres nettside skriver de: "Vi skal samle mangfoldet av norsk håndverksøl på et og samme sted og gi deg som kunde det beste utvalget av øl i butikkstyrke i Norge"

En heltehistorie

– Det er vanskelig for nye bryggerier å etablere seg i dagligvarehandelen. Dette gir sysselsetting land og strand som trenger flere bein å stå. Med det som bakteppe, er Lokalbrygg ei heltehistorie rett og slett.

Holsen er levende opptatt av at gründervirksomhet og at folk som slutter i faste jobber for å satse på noe annet, får støtte til det.

– Det er ekstremt mye jobb til det å være gründer. At jeg nå kan være med å hjelpe dem til å nå kundegrupper som er opptatt av øl og som er villig til å kjøpe gode produkter, er spennende. Jeg som er opptatt gründere, mat og drikke, nå går jeg inn i en jobb der for alt på et sted, avslutter Holsen.