Forleden hadde Amta et intervju med Frank Kvinge, kjent som festivalarrangør (Gitarer ved Fjorden) og kanskje mindre kjent som kommune politiker i Frogn. Han uttaler i intervjuet at han vil «bygge opp merkenavnet «Badeparken» og vil også gi Badeparken tilbake til ungdommen».

Siden han (og Amta?) tydeligvis ikke er klar over det, vil jeg gjerne opplyse at navnet «Badeparken» er allment kjent og brukt blant innbyggerne i Frogn. Navnet er dessuten brukt av Frogn kommune i mange ti år nå, Badeparken (som park) er svært mye brukt både av barn, ungdom og familier. Ikke bare på varme sommerdager, som på bildet, men også svært mye ellers. Det trengs ikke noen festivalarrangør som vil «gi» Badeparken tilbake til billett betalende ungdommer. Ungdommen er faktisk i stand til å bruke parken helt på egen hånd og uten betaling til noen! Badeparken ble som kjent utpekt til Frogn Kommunes tusenårssted i 2000 og er svært mye brukt gjennom hele året.

Litt uærbødig kan man kanskje si at festivaler, som stenger av store deler av parken for alle ikke betalende brukere, har «tatt» Badeparken fra ungdommen (og svært mange andre). Denne konsentrerte bruken på ett område over noen dager er svært skadelig for parken og vegetasjonen og medborgere som prøver å bruke Badeparken som de pleier.