Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på Amtas julekalender - hvor godt kjenner du Frogn og Nesodden?

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvor godt kjenner du Frogn og Nesodden? Bli med på Amtas julekalender i desember – du kan vinne flotte premier i hele førjulstiden.

Søndag 1. desember kan du åpne den aller første luken i Amtas julekalender. Bak lukene finner man lokale spørsmål og premier.

– Amtas journalister, som kjenner Frogn og Nesodden svært godt, har selv utformet spørsmålene i julekalenderen. Vi har god variasjon på spørsmålene. Noen er litt vanskelige, men også en del flesteparten bør klare, forklarer Amta-sjef Mattias Mellquist.

Hver dag kan man vinne premier – og hovedpremien er et gavekort på ditt lokale kjøpesenter verdt 2000 kroner. Vi deler også ut en rekke gavekort til en verdi av 500 kroner, samt et dryss med flaxlodd. Det vil dermed bli kåret daglige vinnere fra 1. til og med 24. desember.

– Vi ønsker å tilby våre lesere litt mer hele tiden. På vår nettside får man oppdaterte hendelser fortløpende, små og store nyheter i begge våre kommuner og nå også en morsom konkurranse med flotte premier i hele førjulstiden, sier Mellquist.

Allerede nå kan du gå inn på amta.no å registrere deg, så sender vi deg en påminnelse når julekalenderen er igang.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.