Blotter vandret rundt Dyrløkkeåsen skole igjen - nå styrkes vaktholdet

Skolens ansatte patruljerer området rundt skolen. - Det viktigste nå er å skape trygghet, så vi patruljerer, sier rektor Trond Kristiansen og SFO-leder Johanna Kuijpens.

Skolens ansatte patruljerer området rundt skolen. - Det viktigste nå er å skape trygghet, så vi patruljerer, sier rektor Trond Kristiansen og SFO-leder Johanna Kuijpens.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Skorkeberg: En mannlig blotter ble observert i skogen bak Dyrløkkeåsen skole og barnehagen fredag formiddag. Skolen har kontaktet politiet og varslet barnas foresatte. Det skriver rektor Trond Kristensen på skolens informasjonskanal "It´s learning".

- Skolen vil styrke vaktholdet ved skole- og SFO-slutt. Personell med vester vil gå i stien fra skolen mot boligfeltet, skriver Kristensen.

Politiet har snakket med skolen og patruljerer nå i området. De ber om tips dersom noen har sett noe.

Øst politidistrikt kan nås på 02800. Det har ikke lykkes Amta å få en kommentar fra politiet.

Det samme skjeede i september

En blotter ble observert i akkurat dette området i september 2017. Da skal et vitne ha observert det som skjedde, og forsøkte deretter å få tak i mannen. Vitnet fikk ikke tak i vedkommende, og mannen som onanerte eller tok seg til skrittet utenfor barnehagen, forsvant.

Politiet rådet den gangen folk til å holde øye med personen på avstand mens man hadde politiet på telefonen, for deretter å vente på en pågripelse.

Blotting

Blotting, også kalt seksuell ekshibisjonisme er et seksuelt avvik som innebærer at seksuell tilfredsstillelse best oppnås ved blotting av kjønnsorganen for en intetanende person, oftest en fremmed av motsatt kjønn. Man kjenner best til ekshibisjonisme hos menn som blotter seg ved å vise frem sin erigerte penis, ofte samtidig med at de masturberer. Blotting hos kvinner er mindre kjent, men forekommer.

Kilde: Store medisinske leksikon

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.