Brann i bolig i Ås

  Artikkelen er over 1 år gammel
  DEL

  Kl 15:23 melder alarmsentralen om brann i en bolig i Emilies vei i Ås.

  Ambulanse skal være på stedet, alle beboerne er ute av huset, melder Øst politidistrikt. Det skal sige røyk ut av andre etasje i bygningen.

  Øst 110-sentral opplyser til Ås Avis at brannvesenet nå har fått kontroll på brannen. Foreløpig virker det som om brannen har begrenset seg til et soverom og at det er i takkonstruksjonen det brenner.

  Innsatsleder Freddy Filling i Follo brannvesenet sier til Ås Avis at de klarte å få kontroll på brannen før den spredte seg til flere rom.

  – Ett rom i 2. etasje er helt utbrent. De nærmeste rommene har både vann- og røykskader. Rommene i 1. etasje er ikke brannskada, men har vann- og røykskader.

  Brannen oppsto i den gamle hovedbygning på Torderud gård. Taket har blitt bygget om flere ganger og brannvesenet gjennomsøker nå bygger for brannlommer.

  – Vi er redd for at det finnes lommer i takkonstruksjonen der varme kan ha gjemt seg. Derfor undersøker vi nå hele taket, sier Filling til Ås Avis.

  Brannen i Emilies vei i Ås oppsto i den gamle hovedbygning på Torderud gård. Taket har blitt bygget om flere ganger og brannvesenet gjennomsøkte bygget for brannlommer.

  Brannen i Emilies vei i Ås oppsto i den gamle hovedbygning på Torderud gård. Taket har blitt bygget om flere ganger og brannvesenet gjennomsøkte bygget for brannlommer. Foto:

  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

  Artikkeltags