Boligbrann i Nordre Frogn

TOTALSKADD: Ingen var hjemme da huset i Nordre Frogn tok fyr onsdag formiddag.

TOTALSKADD: Ingen var hjemme da huset i Nordre Frogn tok fyr onsdag formiddag. Foto:

Av og

Ingen var hjemme da det brant i et hus i Gulbjørnrudveien.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Nødetatene rykket onsdag morgen ut til en brann i en bolig i Gulbjørnrudveien i Nordre Frogn.

Røykdykkere fra brannvesenet har søkt gjennom huset uten å finne noen personer. Brannen ble slukket i halv elleve-tiden.

Eierne er på ferie, men er blitt varslet om brannen.

Huset står fortsatt, men innvendig er skadene store.

Brannårsaken er foreløpig uviss.

Hadde nok brent en stund

– Det hadde nok brent en stund før det ble meldt, opplyser brannleder Søren Rodriguez fra Follo Brannvesen IKS til Amta.

Da brannvesenet kom til stedet, brukte de røykdykkere for å se om de befant seg folk i huset. Da brannmannskapet fra Korsegården var på plass, søkte de gjennom loftet.


Huset i Gulbjørnrudveien i Nordre Frogn er tilknyttet en gård, men siden brannen ganske raskt var under kontroll, så ble det ingen fare for spredning.

– Det har brent ganske bra, og alt som er i huset er sannsynligvis røykskadet. Noen deler av huset kan ha klart seg, men jeg vil nok si at huset er totalskadd. Vi vet ikke noe om brannårsaken og kripos skal inn etterpå og først da kan vi si noe om årsaken til brannen.

Da bra røykdykkerne åpnet døra slo flammene ut.
– Det var først da røykdykkerne var ferdige at vi kunne senke skuldrene litt og begynne selve slukningsarbeidene. Det er fortsatt varme enkelte stedder i huset, så vi kommer til å ha etterslukking i noen timer til.

Artikkeltags