Det er synd at noe positivt kan bli vinklet til så negativt

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerJeg inviterte alle som abonnerer på Amta til et gratis kurs. Invitasjonen står ved lag, men jeg synes det er synd at Elsa L. Berg klarer å vinkle det til noe negativt og mener nærmest at det er redaktøren som har bruk for et kurs.

Hun har for så vidt rett at jeg trenger kurs. Det gjør vi nok alle faktisk. Jeg har masse mer å lære, og tror faktisk at en positiv holdning til det gir meg gode muligheter i fremtiden. Vi (alle) må faktisk gjøre et forsøk på å henge med i den digitale utviklingen som skjer i verden. Bankene har nærmest stengt dørene inn til seg, betaling skjer på nett, kontanter er på vei ut, Vips kommer mer og mer – så enten man liker det eller ikke: Verden går fremover og ting forandres hele tiden.

Derfor er det synd at holdningen til Elsa L. Berg nærmest er at det er umulig å lære eldre hvordan man lager en aID-bruker og leser Amta på nett. Hun tar på seg sjefsrollen og svarer for andre. Det er vel egentlig det som er ufint her? Ikke at Amta inviterer til et gratis kurs når som helst.

Vi står for det vi har sagt: Vi tror på ingen måte at dette er en umulig oppgave. Vi tror derimot at vi ved hjelp av et kurs kan ordne dette. Så la oss få sjansen til å bevise det også før hylekoret starter.

Vi stiller oss gjerne til disposisjon når som helst, og hjelper alle som måtte ønske det med et lynraskt kurs i bruk av nettbrett, PC eller mobiltelefon. Så spørsmålet er heller hvilken av foreningene for de eldre i Frogn og Nesodden som tar imot vår invitasjon først?

Allerede nå har over 80 prosent av våre papirabonnenter laget seg en aID-bruker, så vil nok aldri dette tallet bli 100 prosent, men vi tror nok mange flere vil benytte seg av å kunne få mer innhold gratis. Og den muligheten bør man i hvert fall få.

Og helt til slutt, Elsa: Du betaler fortsatt ikke for å lese oss på nett. Det er en tjeneste du får gratis siden du har et papirabonnement. Og derfor blir påstanden din feil når du hevder at enkelte papirlesere betaler for en tjeneste de ikke har bedt om. Igjen: Man betaler ikke for noe som er gratis.

Amta kan dessverre ikke ta samme pris for et papirabonnement som et nettabonnement. Det sier seg selv, med de store utgiftene vi har i forbindelse med transport, trykking av aviser og distribusjon. Det tror vi våre abonnenter også innser.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags