Skal vi godta hva som helst? Det jo våre penger som brukes opp

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevNok en gang er et prosjekt i Frogn kommunes regi ute og kjører.

Denne gangen er det Bølgen badeanlegg det gjelder.

I høst 2017 sto den nyansatte prosjekt leder i kommunen frem i Amta og predikerte att på dette prosjektet hadde de styring og sterke rutiner så åpning skulle det bli uten noe forsinkelser.

Hvilken rutiner ? I den senere tid har det blitt helt stille fra prosjektleder og jeg er skeptisk til ferdig stillelse av prosjektet uten store utgifter for kommunen.

Disse forsinkelser skyldes nok bygg tekniske problemer men hvor for er dette ikke blitt avklart underveis da dette burde vært avdekket tidligere.

I slike prosjekter er det som regel fremdrift møter og byggemøter hver 14. dag og dersom denne prosjektlederen er noenlunde klar i toppen så må han eller noen ha innsett at de lovte goder til publikum gjelder ikke lenger ja muligens ikke før til sommeren.

Det er for så vidt ikke unormalt med forsinkelser i prosjekter men da må man ikke gå ut på forhånd og love noe som helst.

Uavhengig av årsaken så bør det være dagbøter for forsinkelser med mindre oppdragsgiver selv er årsaken til dette.

Jeg mistenker att Frogn kommune har inngått så dårlig kontrakt med hovedentreprenør at de ikke har juridisk hold for å presse for hardt på også i frykt for en konkurs opp i det hele.

Kjære prosjektansvarlige i Frogn kommune er det ikke nok med dårlige prosjekter dere har vært igjennom fra før, jeg nevner den nye båthavna med kunstfrossen skøytebane, Kunstgressbane og Smia kulturhus .

Disse prosjekter har en ting felles og det er dårlig prosjekt-styring hvor ansvarlige entreprenører kommer seg unna.

Kjære Frogn innbyggere har vi ikke fått nok, eller skal vi godta hva som helst og det jo våre penger som brukes opp unødvendig.

Vi har også en ordfører som har vært handverker i mange år og jeg vil tro han gremmes av hva som skjer på anleggsfronten.

Jeg har inntil videre pakket ned igjen badeutstyret og ønsker de ansvarlige en fuktig vår.

Thor Strømdahl

Medlem av DFI

Drøbak

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags