Jeg leste lite overrasket, men likevel sjokkert, Bente B. Haugens innlegg i Amta 8.12. Dette er noe av det tristeste jeg har lesat i tørrfisken på lang tid....helt siden sist politikerne i Frogn kommune gikk for nedleggelse av Dal Skole og rasering av hele Nordre Frogn.

Hva er det egentlig som rir dere der ned på rådhuset? Dere kommer med et forslag til budsjett som vil ramme den delen av bygda som dere alle har sagt SKAL VÆRE SATSINGSOMRÅDE I KOMMENDE ÅR! Dere har jammen frekkhetens nådegave hele gjengen.

Dere burde skamme dere, men det har dere vel ikke vett til å gjøre.

I de siste 30 årene har vi med jevne mellomrom kjempet for skolens eksistens, og nå er i alle fall jeg dritlei av å ikke bli tatt på alvor og bli brukt som salderingspost. Nordre Frogn trenger skolen og barnehagen for at barnefamilier skal bli her og komme til.

Dere leverer en alt for tidlig "julegave" til barn og voksne i Nordre Frogn som vi helt klart kunne vært foruten. Som Bente skriver er dette et tap/tap-prosjekt for kommunen, med et mulig minus på over 2 millioner, som samtidig vil ramme Dal Skole og Barnehage hardt. Men en mill her og en mill der ser ikke ut til å bety så mye for vår eminente rådmann og resten av "Slåkekompaniet" så lenge plussen havner i Drøbak og vi andre tar belastningene, for våre skattepenger er fortsatt ikke like mye verdt. Hvorfor kan dere ikke en gang for alle stå for det dere har lovet? Hvorfor må dere ødelegge nattesøvnen til de voksne og gjøre hverdagen til barna her inne utrygg?

Gang på gang har vi sett av KrF med Bente i spissen har snakket vår sak, og stått for det i ettertid. Nå bør det bli en solid oppslutning til KrF ved neste kommunevalg. Årets gavetips til alle der nede på rådhuset denne jula: Kalkulator, for enten har de det ikke fra før, eller så er batteriet flatt!

Sverre Bratlie

Skaubygda, Nordre Frogn