Vi har altfor ofte i det siste årene sett gode fotballspillere fra DFI søke lykken i andre klubber

Av
DEL

LeserbrevDette leserinnlegget går til fotballspillere i DFI fotball, og deres foresatte.

I dagens fotball så bytter mange fotballspillere på høyere nivå klubb oftere enn hva godt er. Det kan være mange årsaker til dette. Ny trener som ønsker å sette sitt sammen sitt eget lag, ny klubbledelse med ny politikk kan være noen av grunnene. Slik har den moderne fotballen blitt, og det må vi bare leve med, selv om det kan av og til gå ut over sine egne idoler i sin favorittklubb.

Men, og det er et stort men her.
Vi har alltfor ofte i det siste årene sett gode fotballspillere fra DFI søke lykken i andre klubber, hvor spilleren selv tar kontakt i diverse klubber for prøvespill. Man kan vel med hånda på hjerte å si at suksesskvoten er lik null.

Så mitt mantra er, vær tålmodig, gjør jobben din for klubben din, og er du god nok kommer bedre klubber til å ta kontakt med deg, og ikke motsatt. Da vil jeg anta at sjansen for spilletid i ny klubb vil være mye større, enn om du selv prøver å selge deg inn.

Det vil alltid finnes eksempler på det motsatte, men jeg våger den påstand at dette regelen.

I skrivende stund så ligger DFI`s a-lag herrer så langt ned i sumpen som det går an å komme, men. Og det er ett stort men her, for de av dere som har vært på noen av A-lagets kamper, kan se at det er så mye kvalitet i de gutta som spiller på A-laget, til tross for meget ung alder på noen av dem. At poengfangsten har blitt såpass lav, må hovedtrener Even Ødegård ta på seg mye av ansvaret for, med totalt feilslått taktikk i forhold til det spillermateriellet han rår over. Det nytter ikke å spille Barcelona-fotball, når man ikke har den type spillere i troppen.

Håper også at DFI`s fotballstyre forstår viktigheten av å ha et lag i 3. divisjon kontra 4. divisjon og graver så dypt i lommeboka som det er forsvarlig økonomisk å gjøre, for å skaffe forsterkninger. Slik at vi også har et lag i 3. divisjon neste sesong. Sesongen er bare halvspilt, så alt er mulig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags