Ole Scheie: - Ærlighet varer lengst. Jeg har ikke lurt noen

Av
DEL

LeserbrevJeg føler stolthet over at jeg tillegges så stor makt, at jeg kan få vedtatt bygging av Dypvannskai mot Rådmannens og politikernes ønsker.

Sylvi Ofstad Samstag stemte i juni 2015 for at kommunen skulle utrede dypvannskai og at reguleringsarbeidet for Sjøtorget skulle igangsettes umiddelbart.

I vedlegg til det enstemmige vedtaket sto det helt riktig; « ...... det skal bl.a. legges til rette for historiske skip og andre skip for turistformål».

Hvis noen er lurt her må Sylvi ha lurt seg selv, da hun stemte for. Dessverre er vi ikke kommet lenger i dag enn det som ble vedtatt i 2015. Det er ikke besluttet noe mer, og Rådmannen skal legge fram en sak i 2020 om planen for Sjøtorget. Foreløpig foreligger det intet vedtak om å bygge dypvannskai.

Det ble i 2015 bevilget 1 million kroner til utredningen og planarbeidet, dette ble økt med 1 million ved vedtaket i juni 2018 på grunn av prisstigning. Det blir ikke sannhet selv om Sylvi og andre gjentar og gjentar påstanden, om at vi ønsker cruise skip til Drøbak.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags