Ta drosje i Drøbak? Glem det!

Av
DEL

LeserbrevDet er ikke greit for to eldre kropper med dårlige bein å gå fra Drøbak sentrum og opp til Ringdammen på dårlig vinterføre. Derfor ville vi spandere på oss en drosje etter å ha spist god middag med gode venner i sentrum en torsdag kveld.

Klokka nærmet seg midnatt når vi skal hjem, og vi ringer Follo Taxi. En hyggelig damestemme opplyser at vi må regne med å vente en halv time, kanskje mer. (!?) Vi ga uttrykk for at det var lenge, tatt i betraktning at dette var en stille kveld midt i uka.

Noen få minutter senere tikker en SMS inn med beskjed om at taxi sånn og sånn var på vei. På med vinterhabitt og støvletter, og der sto vi i gata og ventet - og ventet. Den er kanskje en tur langt ute i bygda, tenkte vi, og ventet.

Etter ca. 20 minutter ringer vi, og får samme beskjed; "taxi er underveis". "Hvor kommer den i fra?" spør vi, og svaret var "Kolbotn". Tenkepause. Ny telefon: "Vi avbestiller, dette er for dårlig". Og vi stabber opp bakkene og hjem, heldigvis hadde kommunen gjort en god jobb med brøyting. Dagen etter har vi en god følelse fordi vi klarte det.

TAKK FOLLO TAXI, MEN DETTE ER FOR DÅRLIG!

Men er vi i byen Drøbak virkelig kommet slik i bakleksa at vi ikke har drosjedekning bedre enn dette på en stille hverdag?

P.S. Kostet noen kroner på femsifret nummer (SKAM DERE FOLLO TAXI!) men nå har jeg funnet et åttesifret nummer i tilfelle vi våger å prøve en gang senere. (App "Gratis nummer").

Einar Aunan

Drøbak

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags