Takk for meg

FERDIG I DFI: Trond-Arne Syversen er ikke ønsket videre i DFI Fotball.

FERDIG I DFI: Trond-Arne Syversen er ikke ønsket videre i DFI Fotball.

Av

Etter 10 år som frivillig i DFI Fotball ønsker jeg å få takket for samarbeidet med en rekke flotte mennesker jeg har vært så heldig å møte og få jobbet med i disse årene.

DEL

MeningerEtter å ha vært med på 403 kamper med DFIs A-lag, jobbet som oppmann, lagleder og materialforvalter er det med vemod jeg nå ser at døren er blitt lukket.

Det har vært mange telefonhenvendelser fra fotballvenner, sponsorer og bekjente siste uken etter at jeg tok av meg DFI-antrekket. At det var så mange fra hele fotballmiljøet også langt utenfor Frogn som har brydd seg om min avgang overrasket meg, samtidig som det gleder og varmer. Det var en helt motsatt opplevelse enn det jeg opplevde av å lese i Amta om min avgang.

Jeg retter derfor en stor takk til alle samarbeidspartnere gjennom alle disse årene. Ikke minst alle sponsorer og bidragsytere, som har åpnet sine dører og vært med når jeg har vært rundt for å selge DFI-effekter eller be om penger til klubben. Hvor fotballsladder og utdeling av en konfektesken har vært en del av menyen.

I 2018-sesongen var Seiersten tilholdsstedet mitt i 46 helger av årets 52. Jeg var ingen ansatt i DFI, men en frivillig. Økonomisk sett har jeg hatt avtaler for refusjon av mine utgifter i DFIs tjeneste inntil et gitt nivå i kontrakter. Jeg startet i DFI i 2007/2008 sesongen og fikk dekket mine utgifter med inntil 2500 kroner i måneden. Det var kostnader for kjøring til kamper, sponsorrunder, parkeringsavgifter, transport av utstyr, bompenger mm.

TAKKER FOR SEG: Trond-Arne Syversen oppsummerer årene i DFI.

TAKKER FOR SEG: Trond-Arne Syversen oppsummerer årene i DFI.

Refusjonen av mine utlegg for å løse de oppgaver jeg var gitt økte til inntil kroner 4500 per måned i 2014.

I fjor fikk jeg i tillegg ansvaret for å også drifte reservelaget med utstyr og alt som hører med. Styret ga meg da en samlet refusjon av utgifter på inntil 8500 kroner i måneden. Jeg er ufør, men DFI har vært mitt fristed. Det har fort blitt å bruke rundt 50 timer i uka på DFI. Noe som har gitt meg stor glede.

At det er økonomiske grunner som er årsaken til at mine tjenester ikke lenger er ønsket er vanskelig å forstå.

Et nytt styre har tatt over og en ny sesong står for dør.

Å være frivillig i DFI i 10 år har gitt meg mye. Det nye styret ønsker samhold for klubb, felles dugnadsånd og frivillighet for å gjøre alle arbeidsoppgavene som skal til. Dette er helt avgjørende for å lykkes.

Jeg ønsker DFI lykke til i tiden fremover, med de endringene styret mener er nødvendig får å få en best mulig klubb for alle. Ikke minst for publikum på Seiersten.

Jeg går ut døra med mange gode minner og historier, med en stolthet over jobben jeg har fått lov til å gjøre og ønsker lykke til videre!

Takk for meg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags