Farvel «Lille Due»

Av
DEL

InnsendtFredag 22. mars kunne Amtas lesere for tredje gang på kort tid, og over bred spalteplass, oppdateres på «Lille Dues» svanesang.

Samme uke, onsdag 20. mars, gjennomførte Frognmarkas Venner åpent møte om bevaring av Frognmarka. 135 mennesker fylte Faunar møtesal i rådhuset for å høre hva seks av ni politiske partier i Frogn mente om temaet. Frogns ordfører, Haktor Slåke, åpnet møte. Styreleder og generalsekretær i Oslo og Omland Friluftsråd deltok sammen med de politiske partiene i den påfølgende debatt.

Ei uke seinere er ennå ikke denne begivenheten dekket av vår lokalavis. Jeg har ikke noe imot at små og store duer og andre utryddingstruede fuglearter i sentrums forretningsfauna får sin spalteplass, men en kan stille spørsmål ved at Amta finner dette mer interessant enn å dekke en debatt om fremtidig tilgang til Frognmarka for kommende generasjoner. Redaksjonen må selvfølgelig prioritere, men dette har faktisk noe med lokalavisas relevans å gjøre.

PS! Årets «Stå på»-pris ble tildelt Frognmarkas venner under møtet. Det var gledelig og ble dekket av Amta, men det var ikke temaet for møtet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags