Uansvarlig av politikerne våre

Av
DEL

InnsendtJeg forstår at våre politikere på Stortinget høyst sannsynlig aldri har kjørt gjennom Oslofjordtunnelen, kanskje vet de ikke engang hvor den ligger helt presist. Våre politikere i Frogn kommunestyre derimot, er jeg temmelig sikker på at både er bevisste på dens plassering og har hatt noen turer herfra til Hurumlandet. Da overrasker det meg til stadighet at vedtaket om nytt tunnelløp fortsatt opprettholdes?

I dag leste jeg saken om nye barnehage etter ønske fra privatdrevne Heer Grendehus barnehage. Planene står på spill da tomta ligger i sikringssonen til ny RV 23. Området for barnehagen ligger i et LNF-område, og må gjøres om til område for næringsvirksomhet. Jeg blir oppgitt. Når begynte vi å stå i veien for at næring og arbeidsplasser skapes?

Anine Norén

AU-medlem i Akershus Unge Høyre

I min familie har vi nok erfaring med å kjøre både tungtransport og dyretransport gjennom Oslofjordtunnelen. Vi var flere om å klaske oss i panna når forslaget om ny tunnel til fordel for bro ble vedtatt. Jeg kan ikke fatte at rapport på rapport blir oversett om risikoen med undervannstunnel med så bratt helling. At politikerne setter skyggelappene på er intet annet enn uansvarlig, kun fordi det er lettere, billigere, og søknaden har ligget klar. Det burde for øvrig også lyse en varsellampe snart når dagens tunnel ikke overholder den lovpålagte standarden for tunneler. Men ny skal vi ha!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags