– Vi må ikke klage bare for å klage selv om nabolaget vårt blir litt forandret

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevFørst må jeg spørre om kunstnere er mer verd enn oss andre mennesker. Det høres slik ut, og hvis vi skal gå en runde i Drøbak sentrum som er midt i sonen, så har vel verneforeningen gjort en slett jobb gjennom tiden. Se bare til hvor mange fæle vinduer som finnes, med og uten sprosser

Da vi selv bygget et hus i vernesonen, etterlyste vi et møte angående gjeldende nei og atter nei til arkitektens tegning på nytt hus. Se på eiendommen i stedet for bare å kikke i papirer. Vi bor da ikke i et museum.

Tror også at mange som klager på andres utbygging selv bor i et hus som en gang ble oppført på tomt nær sjø eller nabo. Det er veldig flott å bo sør i Drøbak, men det skal være lover og regelverk som bestemmer, ikke hvor koselig det er og at vi ikke vil ha naboer.

Vi kan jo se hvor fint det nå er på Lehmanns brygge, endelig i orden. Mange protester på utvikling i Storgata. Fint der også, men det må tilpasses. Det er et nytt hus i Johanne Dybwads vei som også blir veldig flott. De rev det gamle og bygger bedre hus enn sikkert det gamle var, og større.

Vi må ikke klage bare for å klage selv om nabolaget vårt blir litt forandret.

Unni Gustavsen, heldig drøbakbeboer

Bare en i nabolaget

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags