- Slik at de fleste som nå trenger hjelp, ringer 113 og ikke 116117

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDet er tragisk og samtidig litt morsomt å ha stått i frontlinjen for innføring av legevakt på Nesodden før kommunevalget i fjor. Og like tragisk er det hvordan AP og H har vendt seg rundt i sine partibinger og nå stemt for det  som de tidligere var i mot.

Det er jo klart at Nesodden geografisk ligger langt unna både Ski og Ahus, slik at de fleste som nå trenger hjelp, ringer 113 og ikke 116117 for å få hjelp til seg og sine. Heldigvis fungerer stort sett utrykningen av Paramedic fra brannstasjonen på Varden, men hva med alle dem som trenger tilsyn av lege utenom fastlegenes åpningstider? Må få minne om vedtaket (enstemmig) som følger: FSK- 039/17.  Vedtak:

Kommunestyret tar nye krav vedrørende legevakt til etterretning. Nesodden kommune er ikke tjent med at daglegevakt legges til Ski. Kommunestyret ber  rådmannen legge fram vurdering av ulike alternativer for plassering av lokal daglegevakt på Nesodden som ivaretar forskriftskravene, og synliggjør hvordan et forsvarlig, samordnet akuttmedisinsk tjenestetilbud skal oppnås.

Om Nesodden skulle engang bli en bydel i Oslo, hva da? Må vi reise til Oslo Legevakt for å få hjelp på kveldstid?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags