Et flertall av politikerne sendte prosjektet «Drømmehagen» i Lindtruppbakken tilbake til rådmannen med beskjed om å lage et mindre prosjekt. Dette var en overraskende vending fra partiet Høyre, som vi trodde ønsket å legge til rette for næringsutvikling. Vi tror mange av Høyres velgere er skuffet over Høyres holdning i denne saken. Heldigvis har vi partiet Venstre som forsøker å få endret vedtaket. Nicolay Corneliussen (V) varsler at han kommer til å anke beslutningen om å krympe «Drømmehagen». Dessverre tror vi ikke Høyre kommer til å ta til fornuft når anken blir behandlet, men Venstre fortjener skryt for en tydelig holdning i saken.

«Dette er det viktigste byutviklingsprosjektet vi har sett for Drøbak på en mannsalder og det kan løse sentrums parkeringsproblemer med 180 plasser i parkeringskjeller», sier Corneliussen. 180 parkeringsplasser, som ville sørget for at Bankløkka kunne brukes til noe annet enn en parkeringsplass er for oss det viktigste årsaken til at prosjektet bør realiseres.

Noen har reagert på at bygget er for høyt. Virkeligheten er imidlertid at for å finansiere et slikt prosjekt, så må det bygges i høyden. Vi er redd for at dette blir enda et prosjekt som ikke vil se dagens lys. I oktober 2016 skrev vi på lederplass at vi håpet dette ikke ble enda et luftslott, som endte opp i ingenting. Dessverre kan det se ut som om «Drømmehagen» var et meget presist navn. Realismen i prosjektet med de nye forutsetningene er ikke til stedet. Jørgen Broch eier 1/3 av eiendommen, og vil selvsagt ha avkastning. Det ligger ikke til rette for det i de nye planene, så vi tror dessverre det ble med drømmen også denne gang.