Film er best på Drøbak kino

m

m Foto:

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LederI en liten kommune som Frogn er det ingen selvfølge å ha egen kino. I dagens avis kan vi lese om en fornøyd kinosjef som kan skilte med adskillig mer besøk i 2016 enn i 2015.

På tross av at mange er blitt storforbrukere av både Netflix og andre leverandører har kinosjefen prestert en økning av inntekter, og besøkende for kinoen. Han forteller at kinobursdag er blitt mer populært, og at filmen Kongens nei har vært viktige faktorer. Vi vil påstå at den viktigste faktoren er den jobben som gjøres på kinoen. At kinosjefen treffer med hvilke filmer publikum ønsker og at tilbudet er attraktivt nok.

Vi er ganske sikre på at mange i Frogn tenker på kinoen som en selvfølge. Men kinoer over hele landet legges ned, så dette er gitt at en kommune med litt over 15.000 innbyggere har kino.

Fordelene med å se en film på kino er mange. For det første, din tv vil aldri kunne konkurrere med bildekvaliteten og lyden du får på en kino. I tillegg, storfilmene vises nesten alltid først på kino, så skal du holde deg oppdatert er det kino som gjelder. På kinoen er det mobilfri sone, du får altså nyte filmen uten forstyrrelser og det ligger til rette for virkelighetsflukt, drømmer og fantasier. Denne opplevelsen vil du aldri kunne skape hjemme i din egen stue, derfor er film best på kino.

Vi jubler over den gode jobben kinosjefen har gjort, og takker alle som valgte å bruke Drøbak kino i 2016. Det er mange interessante filmer å glede seg til i året som kommer, og vi håper alle blir med på bidraget som sørger for at byen får beholde kinoen i mange år til. Jo, vi glemte en ting, popkorn smaker alltid best på kino, enda en grunn til å ta turen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags