Hun er et lysende eksempel på hva en person kan få til, bare man vil det nok

Heidi Resch (t.h.) og Aksjon veisikring. Dette bildet er tatt under folkemøtet i 2008 hvor lederen i samferdselskomiteen på Stortinget, Knut Arild Hareide og lokalpolitiker Bente Bjerknes (begge KrF) deltok.

Heidi Resch (t.h.) og Aksjon veisikring. Dette bildet er tatt under folkemøtet i 2008 hvor lederen i samferdselskomiteen på Stortinget, Knut Arild Hareide og lokalpolitiker Bente Bjerknes (begge KrF) deltok. Foto:

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LederI Amtas digitale arkiv, som går tilbake til rundt 2002 ligger det nesten 200 saker hvor navnet til Heidi Resch er nevnt. Hun har fortalt det samme, både til Amta og politikere så mange ganger at etter hvert må ha slått rot i hodene til dem som fordeler penger til utbedringer av veier.

Hennes hus lå på en strekning hvor Amta flere ganger har rykket ut til bilulykker. Det har vært lett å stille seg bak Resch i hennes kamp. Det beste for Resch og hennes familie hadde vært å flytte for dermed å gjøre hverdagen tryggere for hele familien, men hun valgte å utbedre eiendommen og ta kampen opp for en tryggere vei for dem som bor på denne strekningen. Resch flyttet for to år siden.

At hun har brukt så mye fritid i så mange år uten at politikerne har klart å oppfatte hennes meget klare budskap er en skam. Under hele løpet har Resch sørget for grundig dokumentasjon som har vist at hun har hatt sine ord i behold.

Etter så mange år tror vi meldingen fra veivesenet om oppstart av utarbeidelse av reguleringsplan for fylkesvei 156 mellom Bråtan og Tusse blir gjenstand for gedigen feiring for Resch. Vi har alle grunn til å feire.

Så gjenstår det å se hvor lang tid det tar å realisere prosjektet. Vi kjenner til flere strekninger både i Frogn og på Nesodden som er blitt kraftig forsinket på grunn av byråkrati. Men det er uansett en merkedag. I 2012 fikk hun KrFs Stå-på-pris. I 2017 får hun fortjent heder og ære fra redaksjonen i Amta. Hun har mast på våre journalister gjennom utallige år. Vi skylder alle Heidi Resch en gedigen takk for innsatsviljen og pågangsmotet.

Hun er et lysende eksempel på hva en person kan få til, bare man vil det nok.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags