Stakkars Badeparken

Av
DEL

MeningerDet er synd på Badeparken. År for år står det dårligere til, og ingen synes å bry seg. Til tross for at vi har hatt skjøtselsplaner fra ca. 2000 og frem til i dag. I 2000 ble Badeparken kommunens Tusenårssted og vi optimister trodde at nå ville noe skje. Vi fikk en utbedret kafé med toaletter, lekeplass og bane for volleyball. De siste årene har ingenting skjedd. I fjor høst forelå en revidert forvaltningsplan med tilhørende skjøtselsplaner. Denne må jeg referere fra:

«BADEPARKEN»

Det er satt av betydelige midler og ressurser på å forvalte Drøbaks flotte perle, Badeparken.

(I november ble planen vedtatt med følgende endringer:)

a) Scenen ved Badeparken ferdigstilles snarest.

b) Gjenværende badeanlegg i parken restaureres omgående.

c) Lekeplassen settes i stand og oppgraderes Lekeplassen skal ikke flyttes fra nåværende beliggenhet.

d) Murer og kanter mot sjøen utbedres umiddelbart.

Ovenstående tiltak skal startes opp så snart som praktisk mulig, utføres parallelt med hverandre og prioriteres foran andre anbefalte tiltak i planen.»

Det er da jeg spør meg selv: Hvorfor gjøres det ingenting når det finnes både midler og ressurser? Hvor lenge skal administrasjon svikte? Tror man virkelig at opprettelsen av et Badeparkråd er løsningen? Et råd uten myndighet og budsjett? Og endelig: Hvorfor er ikke eldre representert i rådet. Vi er mange som rusler i parken og ser hvor dårlig det står til.

Under valgkampen i høst var det bare Ap som hadde meninger om parken. Kanskje jeg skulle spille ballen over til partiet og be om hjelp?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags