Signalentomta - Hvilken form for hestehandel foregikk i beste "sendetid"?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja, hva er det vi øy beboere venter på? Etter en svært lang, og etterhvert standhaftig vinter, venter de fleste av oss på våren. Og er det noe som er sikkert, så er det at våren dukker opp etterhvert.

Noe som ikke er fullt så sikkert, men også noe som vi venter på, er om det dukker opp et serveringsted på Signaltomta.  Et av Nesoddens fineste utsiktssteder har ligget brakk lenge nå,ca halvannet år. 

Det  forrige utestedet ble så si revet over natten( dette hastet visst veldig). Det lenge siden at vi har sett en  prosess har foregått så fort på Nesodden. Vi ble lovet en uteservering  til sommeren 20017. Og siden har vi verken sett eller hørt noe.

De 2 dyktige herrene som skulle stå for dette stedet glimrer med sitt fravær både om informasjon og handling. Og de er ikke de eneste som er fraværende i denne saken. Det virker som politikerne  tror at denne saken kan ties ihjel.

Si meg en ting-----Hva har skjedd? Hvilken form for hestehandel forgikk i beste "sendetid"? Hvorfor er det plutselig blitt så vanskelig å starte opp et serveringssted? Det fantes et sted der som praktisk talt ble revet over natten Er  det  noen i kommunen som burde forutsett noe? Hvem tør å ta bladet fra munnen å informere? Vi har faktisk krav på informasjon. Dere er våre folkevalgte, og i denne saken hersker det stor uenighet.Hvem tør å løfte på sløret? 

Det hadde vært hyggelig å komme en sommer i møte med et tilbud i sjøkanten. Jeg tror mange med meg mener at det kan være et sted med kvalitet, men likevel enkelt. Her er det naturen og omgivelsene som hersker. Jeg ønsker lykke til og håper på det beste.

Mange med meg venter på et svar.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken