Som å lese en selvfølge, men medfører det riktighet?

Av
DEL

LeserbrevJeg leser deres innlegg og kan nikke på hodet og si meg enig i at slik dere beskriver deres involvering, ja slik bør det fungere.

Dog stiller jeg meg spørrende til hvordan 28 sykepleiere, som er selve kjernen i bemanningen til Nesoddtunet, har sagt opp, eller på annen måte har avsluttet sitt virke på tunet, ikke blir bemerket i deres beskrivelse over hvor godt det fungerer.

Jeg vet at tillitsvalgte har fått e-post med bekymringer over at medbestemmelsesmøtene har uteblitt over lengre perioder.

Jeg finner det videre merkelig at de tillitsvalgte stiller seg så til de grader på ledelsens side. Hvorfor blir ikke de tillitsvalgte tatt med på de møter hvor det er naturlig å ha med seg en tillitsvalgt som kan støtte den ansatte i et vanskelig møte? Det er en grunn til det, de har ikke de ansattes tillit. Dette ER bekymringsverdig, og vil bli et tema i nær framtid.

Jeg gleder meg til å se fortsettelsen av dette, og få det lokale fagforbundet sin rolle fram i lyset. Er de til for de ansatte? Eller er de ledelsens forlengende arm?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags