Snart åpner Signalen

Foto:

Av
DEL

LeserbrevFor noen dager siden kunne vi lese om den «enorme skuffelsen på Nesodden» over det nye bygget på Tangenbrygga. Mange forskjellige kommentarer rulles både i Amta og på nettet. For min del heier jeg på kommentarene til ordfører Truls Wickholm. 

Nå har vi endelig fått et flott bygg som vi har ventet lenge på. Ja, mange av dem som er krenket langt inn i nesoddsjelen sin kunne sikkert ønske seg et bygg som helst var bitte lite og i sveitserstil, slik at det ikke skygget for klokketårnet (som er blitt kjempeflott!). Her er det lagt ned utallige timer og innsats, noe vi setter stor pris på! Men, der mange ser en «stygg blikkboks» ser jeg et flott signalbygg på Signalen som ved siden av det gamle klokketårnet fremstår som et flott bilde på at Nesodden både tar vare på sin historie, men også har evne til å bygge nytt i 2019 for å se fremover. Mulig alt var «mye bedre før», men vi lever ikke «i før» vi lever i 2019!

Til slutt; hvordan tror dere Dag Tjersland som skal åpne et etterlengtet spise og drikkested har det? Det har uten tvil vært store forsinkelser og mange skjær i sjøen på vei hit vi er i dag ... men folkens, la oss heller få til en positiv og nesoddsk applaus og møtes til et glass på taket av Norges flotteste restaurant? 

Og så håper jeg klokketårnet ringer inn åpningen og tapping av den første halvliteren!

Sees på taket på brygga!

Sverre Bratlie

Nordre Frogn

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags