Grisebukta er ikke Fagerstrand sentrum

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevSvar til amtas redaktør / lederspalten

Setter stor pris på at du tar opp saken om Fagerstrand i lederspalten, men føler at vinklingen din blir veldig feil. Å sette de svakere stilte i samfunnet opp mot vårt friområde føles faktisk veldig urettferdig. At de lovpålagte tilbudene må betales er vi enige om, men hva med alle de usynlige som ikke har dette tilbudet, svært mange av disse har stranda, benken på fyret og turområdene som sitt terapiområde. Vi har faktisk ikke noen Nesoddtangen gård. Det er også helt umulig å forstå din sammenligning med bankløkka og ordførerens sammenligning med tangen sentrum. Vi har ingen butikker! Og vi har ikke engang 2 timer gratis parkering. Det som faktisk ligger til grunn for betalingen ref. ordføreren er at vi skal begynne å sykle og gå til stranden og båten. Vi som har den dårligste bussforbindelsen og de bratteste bakkene og lengste veien skal bli de mest miljøvennlige.

Det eneste dere kan tillate dere å sammenligne med er Fagerstrand som innfartsparkering (hurtigbåten), og vi skal da ha den eneste pendlerparkeringen som er avgiftsbelagt, alle de andre er gratis. Man skal ha mye penger for å oppfylle kommunens miljøkrav i dag. Du skal ha bil for å komme deg til innfartsparkering, du skal betale parkeringsavgift og du skal ha månedskort på buss og båt. Det regnestykket blir for stort for de fleste.

Jeg forventer nå at det blir likhet for loven i hele Nesodden Kommune, altså at alle parkeringer på alle turområder, stranden og innfarter blir avgiftsbelastet. Å belaste Fagerstrand med hele budsjettposten på 250 000 i året er dypt urettferdig. Jeg forventer også at kommunen snarest merker opp plasser for handikap og for oss som har elbil, vi kan heldigvis, enn så lenge, stå der så mye vi vil gratis. De andre vil nok fortsette å bruke alle småveiene rundt, parkeringsplassen har de fleste sluttet å bruke. 

Yngvill Dal Aavitsland

Båteier og bruker av friområdet

Fagerstrand

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags