Amta, Frogn kommune og Bølgen

Av
DEL

LeserbrevGladnyhet i Amta nylig: Bølgen bad åpner 8. juni. Endelig. Det er jo på tide, faktisk 17 (sytten) måneder forsinket. Dette er en sak som har opptatt meg og sikkert mange andre. Jeg sitter med en del spørsmål, og jeg undres over at Amta ikke har vist større interesse for å grave litt i dette. Det jeg bl.a. lurer på er hva/hvem som er ansvarlig for denne forsinkelsen? Kan kommunen på noen måte lastes for alle utsettelsene? Hvor mye har forsinkelsen kostet kommunen (lønn, drift, brakke på Seiersten ungdomsskole m.m.)? Når det gjelder lønn til ansatte, fikk vi i april i fjor opplyst at det var bevilget 11,4 millioner, jeg antar dette beløpet er mangedoblet siden den gang. – Det vi ellers har fått med oss, er at det er funnet over 2000 feil på anlegget etter at Hent fikk fyken. Bjørn Nordvik (prosjektleder) sa i Smia at kommunen hele tiden hadde 6 mann til stede for å kontrollere/følge opp. Som fullstendig ignorant på området trenger jeg hjelp til å fatte hvordan 2000 feil kan oppstå uten at det blir påtalt og feilene utbedret underveis.

Vi har alle skjønt at det blir rettssak, jeg er stygt redd for at vi har en økonomisk blåmandag i vente, kanskje vi skal drøye litt med å bygge nytt rådhus?

Det er et par andre ting som jeg også kunne tenkt meg å vite mer om: 1. Er tvisten om Smia avgjort, eventuelt med hvilket utfall? 1. FrP- representant Ole Scheie kom nylig med en interessant uttalelse i Amta. Dette gikk på at politikerne i liten grad er kjent med hva kommunen bruker penger til, dette fikk han et stykke på veien medhold av ordfører Slåke i. Jeg synes det er litt foruroligende hvis så er tilfelle, kanskje kan avisa grave litt mer i dette også?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags