Hjertesukk over Kristin Nohrs forsøk på moralisering og politisering av debatten rundt hardbrukshus i Drøbak

Av
DEL

LeserbrevHvis man søker i Amta på hardbrukshus så finner man følgende under:

På Nesodden så har de derfor besluttet å flytte hardbrukshusbrukere ut av Løeshagafeltet.

At Frogn kommune i lys av dette har planer på å plassere slike i et etablert boligområde i Drøbak by, Husvikveien, blir noe underlig?

Venstresiden ynder å finne stadig nye «sårbare grupper», som de kan bruke til å moralisere og stenge ned ytringer. Sårbare grupper og diktatur. Her mener jeg det blir hodeløst naivt. Her må det være lov å være skeptisk.

I Nesodden kommune sitt eget saksfremlegg er personene som hardbrukshusene er tiltenkt beskrevet som utagerende og som årsak til mye uro og hærverk og politiutrykninger.

Personer som er oppgitt av behandlingsapparatet og som har skapt store problemer på Løesfeltet.

De er ment for de mest «hardbarka» beboerne på Løeshagafeltet, som ikke er interessert eller villig til å motta noen form for hjelp fra rus, psykiatri eller andre. Situasjonen på Løeshagafeltet er som kjent preget av uro, og mange av beboere der har uttrykt at de føler seg utrygge og redde.

LES OGSÅ:

Dagens situasjon på Løesfeltet er preget av mye uro, hærverk, politirazziaer. Mange av de øvrige beboerne og nabolaget rapporterer jevnlig at de føler seg utrygge og utsatte. Flere av personene i denne gruppen rapporterer også om utrygghet og en bosituasjon som oppfattes som belastende.

Beskrivelser om de destruktive miljøer i handlingsplanen bekrefter de informasjoner gitt i rundskrivet som er distribuert.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags