Hvilke partier vil prioritere prosjektet dypvannskai?

Av
DEL

LeserbrevSer på kommunens nettsider at det er sendt ut varsel om oppstart av detaljreguleringsplan for dypvannskai på Sjøtorget. Frist for å komme med innspill er 24.06.2019.

Min undring er stor om hvorfor kommunen planlegger dypvannskai når ny kai på Sjøtorget sto ferdig bare for noen få år siden, sikkert til kostnad på mange millioner kroner. Hvilke tanker ligger til grunn for å bygge (etter skissen) et nytt, stort, utvidet bryggeanlegg?

Når man i dag ser på forfallet av kommunale bygninger i Drøbak sentrum er det for meg uforståelig at kommunestyret i det hele tatt vurderer å bruke minimum 30 millioner på et slikt kaiprosjekt.

Før kommunen går videre med dette prosjektet foreslår jeg at politikerne tar seg en spasertur i Drøbak sentrum med start fra Parrstranda mot Badeparken med steinmurene, Varmbadet, badehuset, kiosken og scenen, lekeapparater som i flere år har manglet trappetrinn og annet vedlikehold, videre til Hospitalet, biblioteket og huset som bl.a. rommer den gamle gymsalen mm. I tillegg ta en titt på gatene der asfalten nå snart går over kanten på fortauene – dere vil se forfall på forfall!

Når man daglig ferdes i disse områdene og ser forfallet er det helt ubegripelig at kommunestyret skal prioritere dypvannskai.

Ikke snakk om Drøbak som turistby før det tas tak i forfallet.

Siden det er kommunevalg til høsten er det også av interesse å vite hvilke partier som vil prioritere prosjektet dypvannskai.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags