«Ta en Solskjær»

Av
DEL

LeserbrevManchester United har fått ny guts. En drøy uke etter at Ole Gunnar Solskjær tiltrådte stillingen som manager har laget vunnet alle kampene de har spilt.

Jeg er ikke så opptatt av fotball, men hva i all verden har skjedd? Laget er det samme, Solskjær har neppe klart å gjøre en banebrytende taktisk forskjell – allikevel fremstår laget med selvtillit og spilledyktighet, og Solskjær hylles som en helt.

Jeg tror svaret er enkelt. 

Solskjær tror på gutta, han oppmuntrer og han skaper ny giv. Mange fotballeksperter sier at Solskjær, i motsetning til den forrige treneren, fremhever de positive egenskapene til spillerne – han skryter av dem i stedet for å kjefte.

Mitt nyttårsønske er at vi, så ofte vi kan «tar en Solskjær». På butikken, på øvelsen, på skolen, i familien, i politikken – ja alle steder hvor vi møter hverandre. 

Da skapes glede, håp og fornyet giv, og mange flere blir vinnere. Positiv oppmuntring gjør oss tryggere og gladere, og gir gode ringvirkninger. Det gjelder på fotballbanen og det gjelder i hverdagen.

Blir du med på laget?

bente bjerknes

Frogn KrF

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags