Follo Lokalmedisinske Senter gir Follo et unikt godt tilbud

Av
DEL

LeserbrevEn av de tingene som er bra på Nesodden ligger faktisk i Ski og heter Follo Lokalmedisinske Senter. Her har vi siden 2016 drevet en «utskjelt legevakt» som nå er ferdig med barnesykdommene og I ferd med å bli riktig bra. Og legevakt og alle fastlegene kan gi akutt syke som ikke trenger Ahus en akuttseng her.

Det gjelder både de eldre som faller og de yngre med vond rygg eller de som trenger antibiotika intravenøst +++. Så gir vi også et tilbud til de som sliter psykisk og trenger ro og skjerming I en kortere periode. For dem har vi et eget prosjekt med et tett samarbeid med Follo Akutt Team.

Disse pasientene hadde ikke noe tilbud før og de vil heller ikke få det lokalt på Nesodden. Dette får vi til fordi vi gir et samlet tilbud til Follo-kommunene. Nesodden bruker tilbudet I stor grad. Men på mandag 17. desember skal kommunestyret kanskje vedta å si opp denne avtalen.

Uten noen forutgående varsel og debatt. Oppegård og Ski kommune har «raslet med sablene» siden de slår seg sammen og antagelig handler dette om posisjonering. Det er bare Nesodden av de andre i samarbeidet som også vil si opp avtalen.

Jeg bor på Nesodden og jobber som fysioterapeut på Follo LMS og ser kvaliteten på vårt arbeid og fordelene ved felles løsninger. Så kjære politikere tenk dere om på mandag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags