FrP er ærlige om bil!

Av
DEL

LeserbrevEivind Hoff-Elimari i MDG ber i Amta FrP være ærlige om bil.

Fremskrittspartiet er bilistenes parti.

Det er vi helt ærlige på!

Med FrP i regjering har bilavgiftene blitt redusert med 1.9 milliarder.

Det betyr at flere har mulighet til å kjøpe nyere, sikrere og ikke minst mer miljøvennlige biler.

Synes ikke Miljøpartiet det er bra?

Det er ikke alle som kan arbeide i offentlige stillinger på Nesodden og i Oslo. For dem kan det være enkelt og lett med sykkel og kollektivtransport.

Min samboer arbeider i Årvollskogen i Moss. Hun starter på jobben kl. 7.00. Etter Ruters anbefalinger bør hun reise med kollektivtransport fra hjemmet kl. 00.42 for å komme på jobb litt før kl. 7.00. Den siste distansen til fots i ca. 20 minutter ...

Så i stedet for å gå på trygd og være en utgift for det offentlige, betaler hun ca. kr. 150.000 i skatt og med den lille El-bilen vår, har hun kun 50 minutters arbeidsreise.

Synes ikke Miljøpartiet at det er bra?

Vi i FrP ser ikke noen motsetninger i å ønske at flere kan reise kollektivt og at Nesoddens innbyggere blir mindre avhengig av bil. Det er bare flott!

Vi er heller ikke imot miljøvennlige biler. For oss er det viktige at innbyggerne kan rekke å levere i barnehagen, assistere barna på fritidsaktiviteter, handle i butikken og kanskje besøke bestemor en gang iblant. Om bilen drives av hydrogen eller er elektrisk, spiller ingen rolle, bare det er enkelt og sikkert.

Forskjellen på FrP og MDG er at vi vil bruke gulrot, mens MDG vil bruke pisk.

Miljøpartiet ønsker å redusere Nesoddens innbyggeres mulighet til å benytte egne parkeringsplasser, hvor de enkelt og sikkert kan lade sine miljøvennlige El-biler. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags