Nesodden Ap har ambisjoner om mer likestilling og mere rettferdighet

Av
DEL

InnsendtArbeiderpartiet har hatt Landsmøte og folk fra Regjeringen, H-pressen og enkeltpersoner på H-siden gremmes over vedtakene som ble gjort av 150 kvinner og 150 menn, den yngste 17 og den eldste 81. Mange av disse var ordførerkandidater som brenner for å skape gode rettferdige lokalsamfunn hvor alle blir sett og tatt hensyn til. Et landsmøte som hadde lagt alt pratet om at forskjellene øker bak seg og i stedet fattet vedtak om hva som må gjøres for å stoppe utviklingen.

Et landsmøte som i tre dager arbeidet med hvordan vi skal på best mulig måte utvikle kommuner og fylkeskommunene, med næringsvirksomhet, miljø, oppvekstvilkårene for ungene våre og hvordan vi best skal forholde oss til integreringen av våre nye landsmenn. Hvorfor?

Jo, fordi Arbeiderpartiet er brennende opptatt av å skape gode lokalsamfunn på Nesodden og i resten av landet. Stolte Arbeiderpartiordførere fortalte i debatten hvordan de i deres kommune hadde fått til skolemat, kjøkken på aldershjemmet, gratis SFO for 1.-klassingene, miljøforbedringer, heltidskultur i kommunen med faste stillinger, næringsutvikling osv. Det er slik vi vil ha det over hele landet, derfor preget alle disse som har gått i bresjen debatten og vedtakene. Slik har det for øvrig alltid vært, Arbeiderpartiet har gått foran, H har protestert. Men sakte og sikkert har vår- og venstresidens politikk blitt gjennomført i hele landet. Når våre motstandere, de som vil ha skattelettelser og ikke skolemat og gratis SFO for de minste ungene, omtaler vår politikk bla i Amta så er det hyklersk og oppblåst og andre superlativer som dessverre brukes. Vi har respekt for andres meninger og har klare regler for hvordan vi skal unngå denne måten å debattere på, fordi vi mener resultatene da bli bedre!

Det er knapt noen annen bevegelse i verden som har stått så klart på likestillingskravene som Arbeiderpartijentene og når de føler seg tråkka på av Statsministeren som vil bruke revisjon av kvinners rettigheter som handelsvare i sin streben etter mer makt, er ikke det oppblåst, men høyst rimelig. I alt vårt arbeid for Norge og for Nesodden har vi folks beste i tankene hele tiden. Når vi i lang tid har arbeidet med kommuneplanen, når vi diskuterer skolepolitikken og eldreomsorgen er det folks beste som er grunnlaget for våre løsninger. Men det er det også når vi av hensyn til økonomien er nødt til å prioritere. Slik regner vi med at alle politiske partier på Nesodden tenker, det beste for folk flest. Derfor vil diskusjonene om Nesoddens fremtid og våre partiers prioriteringer være best tjent med å bli omtalt som skapt i beste mening.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags