SVs plan for miljø og rettferdighet

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Takk! SV gjør et brakvalg. Jeg er stortingsrepresentant for Akershus og SV. Spesielt takk til de 1696 som stemte SV på Nesodden og i Frogn.

Jeg er skuffa over at det ble borgerlig flertall. Men SV er den sterkeste stemmen for miljø og rettferdig fordeling, og vi har vokst til 11 stortingsrepresentanter. Vi er klare til kamp!

Alle høyrepartiene går tilbake. Det gir større muligheter til å vinne saker på Stortinget. Vi i SV er vaktbikkjene som vil ta kampen mot høyrepartiene hver eneste gang de foreslår ting som øker klimagassutslippene eller forskjellene!

Bruk meg

Det er en stor ære å være stortingsrepresentant. En del av jobben er å kjempe for SVs politikk, men jeg er også ombudsmann for fylket vårt og alle oss som bor her. Enten dere stemte SV eller ikke. Om du trenger hjelp med noe, eller har tips til saker du vil jeg skal jobbe med på Stortinget håper jeg du tar kontakt!

Du når meg på nicholas.wilkinson@sv.no.

Kampsakene nå

Det er vanskeligere å vinne gjennomslag for politikken når høyresiden styrer. De store pengene forsvinner til skattekutt. Motorvei og olje vinner over kollektivtrafikken og grønne jobber.

Men vi har ikke tid å vente fire år, så jobben for gjennomslag begynner i dag!

Klasserommene våre er overfylte. Flere steder i Akershus går det nå 28 små 6-åringer i 1. klasse med en eneste lærer. Vi trenger en regel for flere lærere så alle barn blir sett!

Forskjellene i Norge har økt dramatisk de siste fire åra. Spesielt vondt er det at det nå er 98.000 barn som vokser opp i fattige familier i Norge. Barnetrygden må økes!

Kloden og miljøet er på vei mot katastrofal global oppvarming. I media flørter H, FrP og Ap med hverandre og vurderer oljeboring i Lofoten. Og nye felt åpnes i full fart over hele sokkelen. Vi må investere ressursene i framtidens grønne jobber og kutte norske klimagassutslipp!

Bli med på laget

SV er vaktbikkja som vil kjempe mot de blå hver gang de øker forskjellene og klimagassutslippene. Vi skal ta kampen for et bedre Norge debatt for debatt, og vedtak for vedtak.

Men valget er over og mandatene på Stortinget er bestemt. Nå er det styrken i partiene som kan endres. Om du støtter SVs kamp for miljøet og mot økende forskjeller trenger vi deg med på laget nå.

Det er på tide å ta standpunkt. Hvilken side vil du stå på? Jeg håper de som er enige med SV og meg melder seg inn i SV. Og hører du hjemme i et annet parti, kan du melde deg inn der i stedet. Demokratiet vårt blir sterkere om flere blir med.

Nicholas Wilkinson

Stortingsrepresentant, SV

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags